drag piont i destroyer
drag piont i destroyer
witam
jestem u kolegi i pisze z jego kompa i jego konta
a mianowicie
co kupic z tych 3 ram
rama ma byc do małych dropw MAX 2 metry moze więcej i do dualu
mysle na destroyerem ale one niemają wymiennego haka przezutki :D
POMÓZCIE !
jestem u kolegi i pisze z jego kompa i jego konta
a mianowicie
co kupic z tych 3 ram
rama ma byc do małych dropw MAX 2 metry moze więcej i do dualu
mysle na destroyerem ale one niemają wymiennego haka przezutki :D
POMÓZCIE !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
http://www.dh-zone.com/forum/search.php
ja bym brał destroyera.
ja bym brał destroyera.
no tak wiem drag fajna sprawa !
miałem 2 dragstary 1 16 i 1 14
w 14 zaczeła gówka sie walic a 16 sprzedałem bo za duza :D
destroyera niemiałem ale chciałbym miec TYLKO ze te ramki niemają wymiennego haka przeciepki :D
i jak sie udupcy to co ramka na smietnik albo pospawac albo na singlu jezdzic :D
heh
tych destrojerów jest w 3 i troche kazdy ten sam tylko inna nazwa itp róznią sie hakami pionowe poziome i hakiem przeutki
jak destrojera wziąsc to jakiego ?
miałem 2 dragstary 1 16 i 1 14
w 14 zaczeła gówka sie walic a 16 sprzedałem bo za duza :D
destroyera niemiałem ale chciałbym miec TYLKO ze te ramki niemają wymiennego haka przeciepki :D
i jak sie udupcy to co ramka na smietnik albo pospawac albo na singlu jezdzic :D
heh
tych destrojerów jest w 3 i troche kazdy ten sam tylko inna nazwa itp róznią sie hakami pionowe poziome i hakiem przeutki
jak destrojera wziąsc to jakiego ?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
himen , drag men spider man super man... heheh
co do ram to: mi sie drag nie podoba.. jakis dziwny jest taki .. inny
point - sam mam i mi sie bardzo podoba lekka zwinna ramka, na dirt swietna
destroyer to juz co innego.. mega cromo wypas!!:D na street jak znalazl nie ma szans rozwalic
obczajcie film z podpisu:P
co do ram to: mi sie drag nie podoba.. jakis dziwny jest taki .. inny
point - sam mam i mi sie bardzo podoba lekka zwinna ramka, na dirt swietna
destroyer to juz co innego.. mega cromo wypas!!:D na street jak znalazl nie ma szans rozwalic
obczajcie film z podpisu:P
www.hcfr.pl !!
ja polecam dragstara, sam sobie go sprawiłem i jestem zadowolony.
Point i destroyer jak dla mnie śmierdzą kiczem. Nie wiem tak jakoś. Pewnie po tym moim tekscie zacznie sie "eee ********** kurwa pointy górą" ale mi nie zależy na tym żeby się z kimś kłócić - mi się najbardziej podoba dragstar, jest jak dla mnie najbardziej wytryzmały. hehe jeszcze powiem ze nawet lepszy i wytrzymalszy od aganga - wiem bo znajomy go ma i jakiś taki słaby jest.
Point i destroyer jak dla mnie śmierdzą kiczem. Nie wiem tak jakoś. Pewnie po tym moim tekscie zacznie sie "eee ********** kurwa pointy górą" ale mi nie zależy na tym żeby się z kimś kłócić - mi się najbardziej podoba dragstar, jest jak dla mnie najbardziej wytryzmały. hehe jeszcze powiem ze nawet lepszy i wytrzymalszy od aganga - wiem bo znajomy go ma i jakiś taki słaby jest.
Aaaa i co do filmiku Bikillah to nic nadzwyczjengo:P po tym jak u nas w miescie poznalimsy kolesia na Xie to juz nic nie jest dlamnie dziwne!! wszystko co my robimy czyli wszystkie hopy wszystkie dropy shody duże długie na płaskie ej no wszyskto robi!! takie shoody na płaskie poleciał to mu sie kiera lekko wygieła i widelec:P no i detki bokiem wyszył!!!! jak to wyglądało!! ale mówe wam hardcore!! dropa robił ostatnio niechce podawać w metrach bo zaraz sie zacznie że zawyżam itp:P ale był duży i na Xie wszystko robi wiec moje zdanie o BMXach juz wiesz jest troche zjechane!!;] ale i tak dogbry drop:P a dodam jeszcze że ten u nas jeździ breakles:P czyli bez hamulców:P taaaaakie jaja lecą że szok:P
www.ROMED.pl lamusy!