dirt jam pro
dirt jam pro
nadaje sie ten amor do dirtu i streetu http://tiny.pl/gc6l ile to ma skoku i czy sie opyla kupic
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
dirt jam pro
no to sie mylisz. To nie ma elastomeru,Sulring pisze:oponk@ten amor to maxymalne scierwo. To elastomery i sprezyna zapakowane w podrobione opakowanie dj, wykonane z gorszych materialow, ktore gnie sie pod pierdnieciem psa. Nie wziolbym tego nawet za stowke.
1 laga: tłumik SSVF+komora powietrzna
2 laga: sprężyna stalowa z zewnętrzną regulacją naprężenia wstępnego
poza tym ja dobilem go przy niedolocie i sie nie połamał, a chodzi porównywalnie do dj III. Może nie jest to cudo, ale napewno niechłam.
dylcio
Cszyvysry pomyleczka, tak mi sie skojarzylo bo jak popatrzylem na aukcje ze z kony scrap to myslalem ze comp bo u mnie w sklepie taka stoij. Co nie zmienai faktu ze wykonany jest z ciulowych materialow.
GunloK__ a co do Ciebie to nie pisze z reguly *******, a jak Ci sie generalnie cos nie podoba to jest na to jedna rada
S P I E R D A L A J
GunloK__ a co do Ciebie to nie pisze z reguly *******, a jak Ci sie generalnie cos nie podoba to jest na to jedna rada
S P I E R D A L A J
Ssij pento
sulring to ty gadasz glupoty, w kazdym topicu muszisz sie wypowiedziec powiem szczerze GORZEJ niz konex kiedys (nie mam do niego urazu i niech sie nie obraza ;) a ty sulring piszesz o dirt jamach; jumperach o fullach o enduro itp street dh dirt wiesz wszystko? masz korbe REBORNA w tosie inu? do enduro:|? bo podobno taka masz teraz korbe jak napisales w topicu wiec nie kapuje? SCIEMNIASZ
Mam pytanie odnosnie tego amora - jak go najlepiej utwardzic? Na poczatku amor chodzil zbyt twardo, teraz za miekko , powietrze chyba juz dopomopowalem na maxa , gdyz pompka juz nie moglem wiecej dobic :/
Co polecacie zrobic? Moze znacie jakies instrukcje do takich problemow ? bo z tego co sie orientuje to powinno byc tak samo jak w przypadku DJIII - niby "podobna" budowa.
Gadalem z gosciem , to zarzyczyl sobie 50 zl i powiedzial , ze zrobi wszystko - wg. mnie troche duzo :/
I ostatnie pytanie - ile wynosi gwarancja widelce Marchocha ? Kupilem caly rower... okolo rok temu - 9.V.2006 sie konczy gwara...
Co polecacie zrobic? Moze znacie jakies instrukcje do takich problemow ? bo z tego co sie orientuje to powinno byc tak samo jak w przypadku DJIII - niby "podobna" budowa.
Gadalem z gosciem , to zarzyczyl sobie 50 zl i powiedzial , ze zrobi wszystko - wg. mnie troche duzo :/
I ostatnie pytanie - ile wynosi gwarancja widelce Marchocha ? Kupilem caly rower... okolo rok temu - 9.V.2006 sie konczy gwara...