Aaron Chase
Aaron Chase
Witam,
mialem dzis okazje porozmawiac z Aaronem Chasem spotkalem go na mamly show rowerowym organizowanym w irlandii (Limerick) z okazji dlugiego weekendu gdzie cala ta freeridowo freestylowa bajka dopiero sie rozpoczyna.Porozmawialismy o jego filmach o stylu jazdy opisal kilka ciekawych wypadkow,heh sporo sobie juz chlopak w zyciu kosci nalamal,o dalszych palnach-- dalej fimy.Aaron byl sedzia na tym malym show niestety sam nie wystapil poniewaz zlamal noge prawa w udzie(ale i tak mial ze soba rower) i w tej chwili przechodzi rekonwalescencje.W gruncie rzeczy chlopak mily spokojny opanowany i sympatyczny jak na taka gwiazde jak on w zasadzie zywa legenda,nie zadzieral nosa i nie byl niewiadomo jaki.Rozmawialismy kilka razy w tym dniu i jestem pod wrazeniem bo wiekszosc slawnych postaci zachowuje sie calkim inaczej.
Ten topik jest dla osob ktorzy sa jego fanami mam nadzieje ze w jakims stopniu przyblizylem Wam jego postac,
pozdrawiam
mialem dzis okazje porozmawiac z Aaronem Chasem spotkalem go na mamly show rowerowym organizowanym w irlandii (Limerick) z okazji dlugiego weekendu gdzie cala ta freeridowo freestylowa bajka dopiero sie rozpoczyna.Porozmawialismy o jego filmach o stylu jazdy opisal kilka ciekawych wypadkow,heh sporo sobie juz chlopak w zyciu kosci nalamal,o dalszych palnach-- dalej fimy.Aaron byl sedzia na tym malym show niestety sam nie wystapil poniewaz zlamal noge prawa w udzie(ale i tak mial ze soba rower) i w tej chwili przechodzi rekonwalescencje.W gruncie rzeczy chlopak mily spokojny opanowany i sympatyczny jak na taka gwiazde jak on w zasadzie zywa legenda,nie zadzieral nosa i nie byl niewiadomo jaki.Rozmawialismy kilka razy w tym dniu i jestem pod wrazeniem bo wiekszosc slawnych postaci zachowuje sie calkim inaczej.
Ten topik jest dla osob ktorzy sa jego fanami mam nadzieje ze w jakims stopniu przyblizylem Wam jego postac,
pozdrawiam
http://mazic.pinkbike.com/album/old-photos/
Nie wiem nie znam go :P ale zawsze go lubialem i myslalem wlasnie ze jest jednym z nielicznych ktorzy zachouja sie w normalny sposob i nie traktuja siebie jak niewiadomo kogo. No i chyba sie nie mylilem. Wogole podoba mi sie jego styl jazdy. A powiedziales chociaz ze jestes z polski ?? :P mogles go zaprosic zeby przyjechal posmigac albo chociaz na festiwal rowerowy :P
http://www.redbullrampage.com/freerider-bio.php?ath=11
tu masz o innych z czołówki światowej niestety chyba o Aronie nie ma
tu masz o innych z czołówki światowej niestety chyba o Aronie nie ma
www.roztocze.yoyo.pl
w polsce np. reczek i kumorowscy tesh sa spoko...a mistzrami tesh sa...no oprycz tomka kramarczyka...ktory jst za duzym gwiazdorem (tak najprosciej mowiac, niechce nikogo obrazac za posrednictwem anonimowosci interneru, ale o nim poprostu szkoda pisac, mielm z nim wielokrotnie do czynienia) prawda jest taka..ze im sie wiecej umie tym wiecje pokory sie nabiera, oczywiscie sa wyjatki hehe ...pozdrawiam
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Ja nie lubie chase. Bo: Jego poziom wcale nie jest duzo wyzszy niz najlepszych z naszego kraju. A chlopaki od nas nie moga zyc z roweru nie maja roweru z robionego specjalnie dla siebie. I uwaza mze to jest nie sprawiedliw :) Bo nasi mogli by byc duzo lepsi niz on majac takie mozliwosci. Co nie zmienia faktu ze koles moze byc spoko
Ssij pento
-
- Kontakt:
Sulring oczywiscie zer kazdy robi inaczej 360, kazdy ma swój wlasny styl. Chase potrafi zastosowac triki w najróżniejszych miejscach - jest niekonwencjonalny (wiem trudne słowo :P).
To czyni go w moich oczach najlepszym na świecie, chociarz Mc Caul czy inni tego foramtu tez są świetni.
To czyni go w moich oczach najlepszym na świecie, chociarz Mc Caul czy inni tego foramtu tez są świetni.
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
- Kontakt:
zostawcie sulringa on wie "lepiej" kazdy choojowo jezdzi tylko sulring najlepiej, kazdy rower jest ******* tylko najlepszy jest/byl destroyer sulringa kazdy chooja sie zna tylko sulring wie wszystko najlepiej, tez mnie to zaczyna denerwowac jak widze ze sulring ciagle pisze ze wszystko "*******, zjebane i beznadziejne"
ehh...ciekawe..ze calemu siwatu jakos chase sie podoba...ale nie polacy sa lepsi tylko nie maja swoich rowerow itp ..hehe top jakas teoria spiskowa..zreszta surlig podejzewam ze nei wiedziales tak naprawde jak jezdzi aaron...sciagnij sobie COUNTERPARTS albo zobacz jakisfilm z nim...i tu nie chodzi mi o dirt...bo w dircie jets przecietny..jezdzi łądnie stylowo...ale mysle ze jego najwieksza sila jest street...widzialem tesh taki filmik z nim jak jezdzil po japoni...to szczena opada...w jedna noc zrobil tyle roznuch trikow...ze szok koles zadzi a w takich freestylowych sportach trodno okreslic kto jest najlepszy itp bo kazyd woli inny aspekt jazdy...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
-
- Kontakt: