AKCJA: "NIE dzieciom neostrady"
AKCJA: "NIE dzieciom neostrady"
http://www.dziecineostrady.prv.pl/ Jest to akcja moim zdaniem zasługująca poparcia kazdego,dobrego internauty. Wiec "Nie karmić trolla" tylko go tepic..
-
- Kontakt:
Czyli ta akcja tyczy się przynajmniej części z użytkowników dh-zonu...ale tak jest wszędzie. Tylko że nie chodzi mi tutaj bynajmniej o to że ktoś jest dzieckiem, bo są i mądre, ale o to bezmówgowie. A zreszta, topic jest o czym jest, nie będę zbacał z tematu. Racja w 100% :]
http://dhcyc.pinkbike.com
hehe
sam jeszcze jestem dzieckiem
neo mam ale umiem sie z nia obchodzic
a co do zmiennego IP to straszne jest ;/
ani servera sobie nie mozna postawic tak po porstu tylko trzeba sie pier**** z no-ip.com czy jakos tak
a co do neo to powinny wprowadzic ustawe ze przed zakupem neo idze sie na testy psychiatryczne czy jest sie dopuszczonym do wirtualnego swiata czy nie :P lol
sam jeszcze jestem dzieckiem
neo mam ale umiem sie z nia obchodzic
a co do zmiennego IP to straszne jest ;/
ani servera sobie nie mozna postawic tak po porstu tylko trzeba sie pier**** z no-ip.com czy jakos tak
a co do neo to powinny wprowadzic ustawe ze przed zakupem neo idze sie na testy psychiatryczne czy jest sie dopuszczonym do wirtualnego swiata czy nie :P lol
umiesz liczyc??
Licz tylko i wyłącznie na siebie :)
Licz tylko i wyłącznie na siebie :)
to nawet niechodzi, ze ktos ma neo. Ale o zachowanie na forum (kultura osobista), smiecenie go roznymi glupimy teamtami i chamskimi wypowiedziami, tworzenie kilka tematow pod rzad, itp... dlatego uwazam, ze jesto do dobry apel do wszystkich normalnych, ktorzy maja dosc takiego zachowania na roznych forach :)
p.s
BigRomek
nieodrazu uda sie takie zachowanie wytepic na zawsze, ale mozna je ograniczyc do minimum. na wszsytko potrzeba czasu by doszlo do skutku....
p.s
BigRomek
nieodrazu uda sie takie zachowanie wytepic na zawsze, ale mozna je ograniczyc do minimum. na wszsytko potrzeba czasu by doszlo do skutku....