Geje i lesbijki

specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

nich sobie robią co chcą...ale niech się tzrymają zdaleka od wychowywania dzieci !!!!
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ps.3 mysle ze trzymac z dala od dzieci powinno sie trzymac rasistow i reszty pokrzywdzonych umyslowo ludzi , bo to rujnuje psychike dziecka ono sie uczy od takiego czlowieka nienawisci do innych i nietolerancji ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a tak btw-jesli pitikuku widziales relacje/zdjecia z tej parady to tam NIE BYLO takich akcentow o jakich mowisz (rozporkow na tylku,spietych razem sutkow etc).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
oponk@
Kontakt:

Post autor: oponk@ »

jak sobie wyobrazacie jak takie lezby albo geje se zadoptuja dziewcko jak sie pózniej to dziecko bedzie czuc w szkole na podwórku trzeba ich wytempic **** cipkowate hehe
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

@ piotrex tak btw: ja nie widziałem relacji - ja byłem na takim czymś w niemczech i nie mów mi że chciałbyś widzieć dwu całujących się z języczkiem facetów z wąsami (i w takich gaciach z rozporkiem na dupie) po czterdziestce na ulicy - bo ja widziałem i do tej pory mam koszmary. jak chcą to niech robią ale nie na oczach wszystkich. ot co. albo jak równouprawnienie to okej: pójdę do warzywnego i powiem: " dzień dobry - rucham kozy - to moje prawo zagwarantowane konwencjami, poproszę szczypior"
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
qb
Kontakt:

Post autor: qb »

Do Antysys: Mianowicie zastanawiam się, dlaczego masz coś przeciwko ludziom, wychodzącym na ulicę w koszulce ze swastyką. Przecież Deklaracja Praw Czlowieka zapewnia wolność wyznania, poglądów(i jest ona dla ciebie wazniejsza niz Biblia)... a jednak są wielcy liberałowie, którzy się z tym nie zgadzają i nadal nie wolno wyjść na ulicę w koszulce ze swastyką...
Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno...

PS. pitikuku - " dzień dobry - rucham kozy - to moje prawo zagwarantowane konwencjami, poproszę szczypior" - zryłeś mi tym psychikę :] :D i rozbawiłeś do łez..... :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Antysys...

Masa krytyczna ma na celu propagowanie zdrowego trybu zycia i kolarstwa. Oraz zwrócenie uwagi na wieśniactwo wsród kierowców...

Zakładając ze masa i marsz odnisły sukces, co wolisz widzieć pod swoim oknem na ulicy? droge rowerową, więcej ludzi na rowerach niz w samochodach i kulture na drodze, czy gejów i lesbijki chodzących ze sobą?

Lub poprostu 1000 rowerzystów czy 1000 homosexualistów?

Bo jak dla mnie cele tych manifestów są tak różne ze cięzko je porównywać.

Tak niepełnosprawni mają kampanie reklamowe, ale w sprawie pracy. Bo u nich kalectwo jest widoczne, pracodawcy się boją zatrudnić takich ludzi, a ktoś kto przyjedzie na wózku nie powie ze to ścniema bo nie chciało mu sie przyjśc, NIE MA WYBORU i nie moze tego ukryć. A gej nie musi mówić ze jest gejem, ma takie same szanse na prace jak wszyscy "normalni". Zachowuje się inaczej? patrzy na kumpli z pracy? no i co? a jakby normalny facet zamiast robić wlepiał sie w tyłki kolazanek z pracy myslisz ze nie mieli by pretensji? czemu ma słuzyc ten marsz? akceptacji tego ze kolega z pracy któryt jest gejem bedzie Cię podrywał? no bez jaj...

Przemo, nie mozna dzielić ludzi ale mimo to robi się to odkąd istnieje ludzkość, tu nic nie zrobisz, poza tym w moch postach mam na mysli 2 grupy, jeśli odbierasz to jako selekcję to trudno..

"Przecież Deklaracja Praw Czlowieka zapewnia wolność wyznania, poglądów"
Ale jest w Polsce ustawa, nie pamietam która że zabrania się zrzeszania organizacjom o charakterze nazistowskim. Kwiestia prawa.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

pitikuku czyzbys byl na love parade w berlinie?to sie nei dziwie ze masz takie poglady..tez by mnei to ruszylo.ale nam na szczescie do love parade daleko,a zaloze sie (mimo ze w berlinei bylem raz) ze na codzien takich akcji na ulicach (jak calowanie sie dwoch wasatych kolesi po 40 z rozporkami na tylkach) nie ma....
Paul tak,a nazywa sie Ustawa Zasadnicza i zostala uchwalona 2 kwietnia 1997 roku.Inaczej nazywana Konstytucja RP.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

Macie tu cos odnoscie tego :D:D

http://video.google.com/videoplay?docid ... et&pl=true

moze bylo, niewiem ;) <lol2> :D:D:D:D
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
Crazy_DH
Kontakt:

ogladajcie do konca :D:D
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

-Przemooo- mam takie jedno ale.

nie używaj słowa tolerancja jak nie wiesz co to jest ;)

pisz lepiej AKCEPTACJA

oczywiscie to są sa tacy sami ludzie jak my, tylko ze w jakis sposób inni sexualnie niz my. ale my nie robimy jakis tam "parad wolnosci" dlatego ze jestesmy hetero..

geje i lesby są i beda, ja zaakceptowalem je w spoleczenstwie, tylko nie zaakceptowalem ich zachowan i długo toge nie zrobie

bo jesli bylbym dzieckiem w rodzinie gdzie mam dwóch ojców i nie mam matki, to byloby to dziwne, nie naturalne

pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

gejom mówimy nie. powinni zalegalizować związki homo tylko u płci pięknej ;)
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

jesteście żałośni...
Crazy_DH
Kontakt:

Breeder ja tez lubie lesbijki :D ale wiesz... gej to tez czlowiek :P w sumie wali mnie to czy sie jacys kolesie caluja... ale wiem jedno! wtedy zygac mi sie chce... :| fuuuj :P
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Mowi sie ze jestesmy narodem religijnym blablabla... i co jak co urozmaicanie nam np. Krakowa paradą SKRZYWIEŃCÓW wg. mnie nie jest na miejscu... ch.uj ze jestesmy w UE (ze tam wszystko wolno...), nie musimy przyjmować i zgadzać sie z tolerancją jaka jest w innych krajach... co jak co Kraków który ma tradycje jak mało jakie miasto na świecie nie powinien być w ten sposób demoralizowany:| Jak niektórych z was cieszą lesbijki (nie mowie ze mi sie to nie podoba:D) to sobie obejrzyjcie filmik jakis, na zywo i tak wam to nic nie da bo beda w ubraniu:]
Ja jestem przeciwny takim akcją, co jak co uwazam ze nie musimy byc 'pantoflami' ktorzy robia to co Unia mowi...
Nie mam na mysli ze mamy wystrzelac homoseksualistów, tylko nie dopuszczac ich do masowych akcji...
Konstytucja konstytucją, tolerancja tolerancją, kosciol kosciołem...
Geje sie czepiaja, ze naruszamy ich godność (jezeli to mozna nazwac godnoscią)... a my sie czepiamy, ze beszczeszczą naszą tradycje (która w dużym stopniu oparta jest o kośćiół)...
więc nie wiem jak wy, ale ja wole zeby Krakow został miastem 'z klasą i tradycjami' a nie kolejną stajnią (jak amsterdam, berlin, stockhol itp) dla homoseksualistow...
niech sobie zyja, ale niech nie pokazują tego publicznie... bo przy okazji obrażaja godność 'prawych' ludzi (sądzac ze tez sa NORMALNI)...:|
www.feel-free.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

dlaczego nie mozna nosic sfastyki a mozna manifestowac swoja "innosc" ? czlowieku ile masz lat nie uczyli cie jeszcze w szkole o II wojnie swiatowej ?? prosze cie ...

yasiuu jak bys sie czul gdyby ktos naduzywal nazwy twojej grupy spolecznej w celach obrazliwych ?? pomysl czasem jak idziesz powiedz do kogosc ty pedale a obok bedzie przechodzil homoseksualista to myslisz ze on nie poczuje sie zle wtedy ?? pomysl prosze z punktu twoich jakze religijnych ( zastanawiam sie czemu piszesz kosciol a nie religia , ale mniejsza z tym)uczuc i postaw sie w sytuacji takich szykanowanych za swoja "innosc" ludzi
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

przemuś, ale ich innosc to jest ICH innosc, i ja nie chce by ona byla moim udzialem. badz (patrzac hipotetycznei w przyszlosc) moich dzieci. badz co badz to ONI sa mniejszoscia, nie ja czy inni hetero seksualni. nikt homoseksualistow PRAWNIE nie szykanuje... po prostu maja jakies chore zadania. adopcja dzieci przez homoseksualne pary - no ludzie, bez jajec, to jest przegiecie...

chociaz - moze takiemu potencjalnemu dziecku byloby lepiej u takich dwoch pedalow, niz w domu dziecka w ktorym zacznie cpac, pic alko i popadnie w peirwsze komflikty z prawem? i nie mowcie mi ze tak nie jest, znam kilka osob z domu dziecka, i naprawde to co sie z tymi dzieciakami dzieje to tragedia jest, nie ma szans zebty upilnowac ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
maly_stinkyy
Kontakt:

Post autor: maly_stinkyy »

ja tam nie znam żadnej osoby z mniejszości seksualnej i te osoby nie znają mnie i to wszystko co mogę na ten temat,mnie nie dotyczy wiec się nie wciskam. jeżeli chcą funkcjonować jak normalny związek to niech to sobie robią ale bez adoptowania dzieci ,i niech mi sie nie obłapuja na ulicy bo mnie trafi szlag...
sssiorbie brooowca#$%^&
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ogladal ktos dzien swira? na pewno- tam jest conieco o manifestacjach...

Co do gejow i lezbijek- niech sobie beda, nie mam nic przeciwko ale nie musza tego pokazywac calemu swiatu- chwycenie sie za ramiona moze byc takim samym a nawet wiekszym symbolem milosci i nie musi nikogo od razu obrazac. Adopcji mowie nie (dziecko powinno sie wychowywac jak jest mamusia i jest tatus- w 90% przypadkow takie kryteria nie sa spelnione i od strony formalnej nie powinnismy wyrazac zgody na nieprawidlowy rozwoj dziecka), lecz akurat z tym moze byc roznie. Kto sprawdzi czy samotna matka nie zyje ze swoja "kolezanka" i czy przypadkiem nie demoralizuje malego i niewinnego dziecka...

A Ci, ktorzy chca wytepienia homoseksualistow- coz, miejmy nadzieje, ze kiedys wyjda z epoki sredniowiecza, bo co tu duzo mowic- przypominaja w pewnym sensie moherowe berety...
ODPOWIEDZ