Rozchodzi sie o to, ze dostałęm do serwisu makxymalnie wypasiony rower z 99r. Kompletny STX RC, LX, Mavic, bębenek "silent clutch" .. wypas po całośći .. kazdy kto w 99r. nie siedział w kołysce wie co to za rarytasy.. w dodtaku rower złożony na wage, naprawde bardzo leciutka koza. Wszystko dziła super precyzyjnie, zadna nowa przezutka nie działa tak ładnie (mimo ze tamte mają po 7 lat).
Niestety gośc ma rame z główką pod widelec z rurą 1''. CHce kupić amor i ma na to duzo kasy (ok 600zł). Ja niestety nie mam dojścia do zadnego przyzwoitego amora w tym standardzie. I tu pytanie... Gdzie mozna dorwać dobry amor w tym standardzie ?? Jakiś stary Marcok ??
a moze po prostu kupic jakiegos Marcoka z rozkrecalna korona i dorobic taka rure sterowa, albo poszukac takiej, ktora by pasowala...
Takie moje sugestie skromne;)
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
KFP_Wwa dokladnie, tylko patrz uwaznie jaki rocznik jest tego mozo, bo te najnowsze mialy nieco inna korone, w sensie rura nabijana i blokowana jedna sruba przechodzaca przez korone ale rowniez do wyciagniecia :-) tylko wiecej troszke roboty niz z tymi zupelnie rozkrecanymi.
jesli cie to interesuje to moge popytac mechanika z wrocka, jeszcze niecaly rok temu mial rock shoxx jett za 500 nowke.
motomyszja mam rst delta tl 99' Caly rozkrecalny. Mysle ze wystarczy zmienic sterowke. Po za tym ta delta kiedys 1500 zl ksoztowala wiec badziew to nie jest :)
prawie do kazdego amorka mozesz wsadzic rurke 1 cal bez wiekszego problemu kosz takiego przebicia jakies 20 zł + rurka i wcale nie musi buc rozkrecalna korona :D