Wszyscy (prawie)chcą mieć lekkie rowery, zastanawiam sie czy wyjdzie na to samo jak odchudzimy siebie o 1kg jakbyśmy odchudzili maszyne o 1kg. A może my stracimy 2kg to tak jakby bike stracił 1kg.... Jak to jest??
a tak nawiasem (do posiadaczy Kross Sign FR2) w katalogu napisali że wazy 17kg. a dzisiaj byłem w sklepie (GoSport) i tam jest napisane (i tam mówią) żę 18,5kg.?? Ile w końcu to waży?? w sumie 1.5 kg to chyba jest rożnica??
17 a 18,5 to juz wielkie roznicy nie zrobi :D , jesli go wazyli to predzej mu do agi jaka ci w sklepie podali bo to co pisz producenci w 99% NIGDY nie jest prawda , i rzadko kiedy jest mniej ;]
ponieważ ata_jg pytał się czy jak biker straci 1 kg wagi, a czy rower odchudzimy o 1 kg czy będzie to samo i jeżeli z proporcji wyjdzie to samo (ten sam ułamek) biker/rower lub rower/biker
jeżeli ułamek będzie taki sam to znaczy że taka jest zależność.
.MAREK spoko podejście, w sumie to masz racje, ale jak dla kogos kto jeździ tylko dla przyjemności, a nie po to żeby wygrywać w zawodach to moim zdaniem spoko można bez żadnych siłowni, diet itp..
Hmm moze podawajcie tez wzrost:>? bo np Ja (mysle ze nie tlyko Ja) jestes ciekaw sylwetek bikerow;> wiekszość trialowcow jest chuda freeriderow jest mojej budowy streetowcow troszke chudszych:P takie mi sie utarly jakies stereotypy;> Ciekawi mnie czy u was( w waszych miastach) tez tak jest:P
co do gubienia wagi swojej a nie bvika to nie ma to sensu:) bo ty jestes jedną "bryla" a rower druga i "rzucasz" nim a nie soba z nim;) mam nadzieje ze ktos zrozumie mojego posta:D