Ło ja pierdole,widze bardzo długie tresciwe teksty.
Mam Ciebie pytanie,po **** piszesz takie cos?Zeby COS napisac i miec wiecej cyferek w postach?
Jeeeeeso..
poleciam destroyera -jedyny minus to troche niechlujne wykonanie (ubytki w lakierze, troszke krzywe wyciecia itp :P ) a co do draga to sie niewypowiem bo niejezdzilem
powiem tak jest tu u nas jeden ds2 nie jest oszczędzany ma 150 mm skoku z dpułką z przodu kolo lata na nim na dirtach na dropach 3,5metrowych i po górach jeździ i się trzyma nawet jak przyjebał w niego merc i się cały tył przestawił to wystarczył młotek i już po sprawie nic nie pękło.
jest również drag jeżdżony głużnie street i dirt przez już czas z 2,5 roku też kumpel go nierozpieszczał miał z przodu dj 130mm latał i nic niepękło i się jeszcze dobrze trzyma.Jak niezalerzy ci na wadze to bierz ds2 bo długo posłuży a jak na wadze to drag bo na bank jest też mocne.
Ło ja pierdole,widze bardzo długie tresciwe teksty.
Mam Ciebie pytanie,po **** piszesz takie cos?Zeby COS napisac i miec wiecej cyferek w postach?
Jeeeeeso..
K** to moja opinia i moje zdanie wiec wyp*** jak ci sie niepodoba nie bede tworzyl esejow co toza ramy bo kazdy wie i odpowiedzialem na pytanie krotko i tresciwie
Ja bym wziol draga poniewaz jest wytrzymalszy od destroyera i mniej wazy. Duza zaleta tej ramy ze moze nawet obslozyc amorki o skoku 170mm i nie tworzy sie wielki chopper.
Ja bym wziol draga poniewaz jest wytrzymalszy od destroyera i mniej wazy. Duza zaleta tej ramy ze moze nawet obslozyc amorki o skoku 170mm i nie tworzy sie wielki chopper.
mebone true true ! drugi jezdza z monsterami, juniorami, i sa zajebiste rowery i nic im nie jest. a o destro sie slyszy ze pekaja (i to prawda) nie mowie ze sa ******, ale nie sa niezniszczalne. a dragow w porownaniu z tym ile ich jezdzi peka niewiele. i uzywke draga ze sterami dorwiesz za 200zl... a o destr trudno ostatnio
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Tak według mnie, bo jeżdziłem i na brawo z kołami 26przod , 24tył i na dragu 26-24 to te ramnki sa według mnie strasznie długaśne. Obecie mam ds2 i z tych trzech to destroyer jest najlepszy a i w cale nie taki cieżki jak sie kupi odpowiednie czesci do niego :D