Okradziono Siedzibe Brooklyna
-
- Kontakt:
Nio a jak mozna inaczej chronic jak po prostu zamknac ;/ Rownie dobrze z domu mogly zginac.
Nie jestem grozny, ale chyba kazdy bylby w stanie odzyskac rower jesli znalby jego lokalizacje prawda? A jesli nie to sa odpowiednie srodki ktore temu sluza na kurde.
Nie wyobrazam sobie co chlopaki teraz czuja, gdybym ja stracil swoj rower to bym wydal kazde pieniadze na odnalezienie sprawcow i odpowiednia kare. Mam pierdolca na tym punkcie i juz.
A przeniknac do innej firmy nie maja co, byly juz zdjecia i kto by chcial to kopiowac ;/ To nie jest takie proste.
Nie jestem grozny, ale chyba kazdy bylby w stanie odzyskac rower jesli znalby jego lokalizacje prawda? A jesli nie to sa odpowiednie srodki ktore temu sluza na kurde.
Nie wyobrazam sobie co chlopaki teraz czuja, gdybym ja stracil swoj rower to bym wydal kazde pieniadze na odnalezienie sprawcow i odpowiednia kare. Mam pierdolca na tym punkcie i juz.
A przeniknac do innej firmy nie maja co, byly juz zdjecia i kto by chcial to kopiowac ;/ To nie jest takie proste.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Jeżeli ktoś ma zamiar na nich jeździć to napewno wpadnie. Może to jakieś dresy zakosiły i nawet nie wiedzą ile to warte i na zlom oddadza? :P Różnie może być :) A może ktoś dla osprzętu zakosił a ramy potnie i wyrzuci - taka akcja 30 km od mojego miasteczka sie dzieje - koles kradnie rower, rozbiera na cześći, a rame kroi i nosi w wiadrach i do smietnika. A części sprzedaje tanio... Tylko że chyba wpadł i coś tam mu zrobiono :)
-
- Kontakt:
Trawaja poszukiwania, bialy race link juz jest przejety, przypadkiem sie znalazl dzieki czujnosci spolecznosci bikerskiej. W sprawe mocno zaangazowala sie nowojorska policja, tam ich jest wpizdu - pewnie dlugo to nie potrwa zanim znajda reszte - oby!
-
- Kontakt:
Mozesz to uznac za jakies zboczenie, ale ja nimi zyje. Interesowalem sie nimi od dawna, od chlopakow z bmw kupilem swojego mtn8, generalnie te rowery to kawal historii sprzetu ktory mnie kreci. Do tego przywlaszczanie cudzej wlasnosci dziala na mnie jak czerwien na byka...
Ten topic ma charakter ostrzegawczo informacyjny, wielu ludzi bowiem pisze mi ze w usa to jest raj, ze tam tak nie kradna itd itd... jak widac na bezczelnego kradna.
BTW. Do race linka doszli przypadkiem, w dziupli w ktorej byl znaleziono ponad 20 innych rowerow...
Ten topic ma charakter ostrzegawczo informacyjny, wielu ludzi bowiem pisze mi ze w usa to jest raj, ze tam tak nie kradna itd itd... jak widac na bezczelnego kradna.
BTW. Do race linka doszli przypadkiem, w dziupli w ktorej byl znaleziono ponad 20 innych rowerow...