Okradziono Siedzibe Brooklyna
taaak brawo MAX jesteś po prostu boski na 1000000000000% polacy ukradli w ogóle to całe zło na świecie to palacy wybijmy polaków i będzie raj na ziemi....
brak mi słów
pozatym ciekawi mnie czy kolesie się przejeli tym w ogóle czy swierdzli shit happens i olali spawe... skoro ich rowey sa takie kutowe to mogą zrobić jeszcze 10 innych kutowych modeli
nie twierdze że to dobrze że ukrady bo nie toleruje kradzieży ale żeby robić w polsce wielkie halo że w zasranym usa ukradli 4 rowery taaa i jeszczze napisać że "ze nie zdziwilbym sie gdyby to byla dzialalnosc naszej polonii" tak po prostu boski jesteś
i tak mnie teraz zjebiecie że oraziłem waszego wspaniałego MAxa ale cóż mam to w d... demokracja
brak mi słów
pozatym ciekawi mnie czy kolesie się przejeli tym w ogóle czy swierdzli shit happens i olali spawe... skoro ich rowey sa takie kutowe to mogą zrobić jeszcze 10 innych kutowych modeli
nie twierdze że to dobrze że ukrady bo nie toleruje kradzieży ale żeby robić w polsce wielkie halo że w zasranym usa ukradli 4 rowery taaa i jeszczze napisać że "ze nie zdziwilbym sie gdyby to byla dzialalnosc naszej polonii" tak po prostu boski jesteś
i tak mnie teraz zjebiecie że oraziłem waszego wspaniałego MAxa ale cóż mam to w d... demokracja
-
- Kontakt:
DLaczego mamy CIe jebac, to jest twoje zdanie. Po prostu gdzie polakow sie nie spotka za granica to na ogol nie sa to ciekawi ludzie tyklko kombinatorzy i kretacze o ktorych sie slyszy same zle rzeczy. Moze to troche stereotypowe podejscie, przepraszam - nie chcialem nikogo urazic.
A co do tego jak wypowiadasz sie o tej kradziezy, moze ciebie to wali, a mnie nie. TO nie byly zwykle seryjnie produkowane rowery ktorych sie robi dziennie 100 ;/
A co do tego jak wypowiadasz sie o tej kradziezy, moze ciebie to wali, a mnie nie. TO nie byly zwykle seryjnie produkowane rowery ktorych sie robi dziennie 100 ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
nie obraz sie max ale mnie to tyle obchodzi co byla dziewczyna z wypchaną psitką przez stado sexrencistów.Przeciez to ich problem ze ukradli ,ukradli bo slabo pilnowali.codziennie ludzie kradną masy dobrych samochodow na drugim koncu swiata i nikt sie tym nieinteresuje.To fakt ze jest to przykre ze akurat to byly rowery,ale to jest moim zdaniem malo interesujące gdyz u nas ich nie ma.
jadzie !!
nie mówie że robi się ich dienne 100 tylko jeżeli raz zrobili to znaczy że da się drugi i trzecia a jestem w 100% pewnien że koszty materiałowe są naprawde znikome w porównaniu do ceny detalicznej...
szczerze faktycznie wali mnie to pod pewnym względem po prostu nie jestem takim fanem sprzetowym (tzn nie pałuje się na jakimiś wynalazkami) a z 2 strony wiadomo kradzie rzecz niemiaał dla ofiary... owszem nie powinno się tak dziać ale cóż sami sobie taki świat stworzyliśmy...
co do polaków za garnicą po części się zgadza mieliśmy przypadek ostatnio z tym morderstwem ale cóż ja bym takich po prosu osobiście powiesił na rynku a złodzieja obcinał ręce ale niestety prawo jest niedoskonałe.
a znowu nie każdy polak z agranica to złodziej kombinator i morderaca
pozdrawiam
szczerze faktycznie wali mnie to pod pewnym względem po prostu nie jestem takim fanem sprzetowym (tzn nie pałuje się na jakimiś wynalazkami) a z 2 strony wiadomo kradzie rzecz niemiaał dla ofiary... owszem nie powinno się tak dziać ale cóż sami sobie taki świat stworzyliśmy...
co do polaków za garnicą po części się zgadza mieliśmy przypadek ostatnio z tym morderstwem ale cóż ja bym takich po prosu osobiście powiesił na rynku a złodzieja obcinał ręce ale niestety prawo jest niedoskonałe.
a znowu nie każdy polak z agranica to złodziej kombinator i morderaca
pozdrawiam
Ja widze 2 opcje :
1. Najmniej prawdopodobna - ze zlodzieje po prostu wpadli i brali co popadnie liczac ze sprzedadza to tanio i szybko. I to jest juz glupota z ich strony.
2. Bardziej pradopodobna - ze bylo to zadanie na zlecenie. Nie kumam waszych textow "po co ktos cos takiego kradnie, i tak nie sprzeda" To wytlumaczcie mi po co ludzie kradna dziela sztuki jesli tego i tak sie nie sprzeda ? Bardzo mozliwe ze gdzies siedzi sobie jakis maniak, fanatyk BMW ktory stwierdzil chce miec pro modele i prototypy zlecil komus takie zadanie. Pozniej powiesi sobie je w specjalnym pokoju na scianie gdzie bedzie sobie chlapal patrzac na nie.
1. Najmniej prawdopodobna - ze zlodzieje po prostu wpadli i brali co popadnie liczac ze sprzedadza to tanio i szybko. I to jest juz glupota z ich strony.
2. Bardziej pradopodobna - ze bylo to zadanie na zlecenie. Nie kumam waszych textow "po co ktos cos takiego kradnie, i tak nie sprzeda" To wytlumaczcie mi po co ludzie kradna dziela sztuki jesli tego i tak sie nie sprzeda ? Bardzo mozliwe ze gdzies siedzi sobie jakis maniak, fanatyk BMW ktory stwierdzil chce miec pro modele i prototypy zlecil komus takie zadanie. Pozniej powiesi sobie je w specjalnym pokoju na scianie gdzie bedzie sobie chlapal patrzac na nie.
n0 ridE n0 fUN
lol pewnie tak jak pisze 3,143k4r2 "ze zlodzieje po prostu wpadli i brali co popadnie liczac ze sprzedadza to tanio i szybko. I to jest juz glupota z ich strony. " ojebali innym złodzieją którzy w tej branży są lepsi od nich.. no oni już wiedzieli co z tym zrobić, a jeden kolo który kupił od tych złodzieji miał magazyn gdzie przypadkowo trafiła policja no i znależli jednego, reszta pujdzie pewnie poza USA i pewnie sie już nieznajdzie ! Życze im żeby sie znalazło i prawdopodobieństwo tego że sie znajdzie jest duże bo to niejest norco czy specialized.. egzemlarze można by policzyć na palcach a jeżeli to prototypy no to jedyne w swoim rodzaju..
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933
-
- Kontakt:
3,143k4r2 pisze:''Bardzo mozliwe ze gdzies siedzi sobie jakis maniak, fanatyk BMW ktory stwierdzil chce miec pro modele i prototypy...''
Haa to Max'a sprawa ; p sprawił sobie unikalna kolekcje bmw i teraz chce nas zmylić z tropu cała polska będzie szukała bmw a jak by sie taki znalazł w posiadaniu Maxa nikt nie pomyśli ze to moze ten którego wszyscy szukają ;PMaxDamageDA pisze:''Mozesz to uznac za jakies zboczenie, ale ja nimi zyje. Interesowalem sie nimi od dawna, od chlopakow z bmw kupilem swojego mtn8, generalnie te rowery to kawal historii sprzetu ktory mnie kreci...''
A tak naprawde to wydaje mi sie ze wszysto było zaplanowane przewaźnie jak są włamania to złodziej wie po co przychodzi, ramki trafią na ściane albo ktoś je będzie ujeźdzał i sie moze znajdą.
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- Kontakt: