JAKIE OBRĘCZE NAJLEPSZE DO BIG DH
JAKIE OBRĘCZE NAJLEPSZE DO BIG DH
Cena bez znaczenia - byle nie do 3/4 zjazdow
myślałem o MAVICACH XM
MAVIC MX ?
ja sie podczepiam pod mavica d321 ... kumpel mowil ze to sa te same obrecze co w deemaxach tylko innego koloru... [kumpel jezdzi w dh i zna sie na sprzecie wiec mu wierze] a ze na deemaxach jezdza juz hardcorowcy to juz swoja droga :) albo dee maxy cale weź1600 byla cena za nowki ktos chcial sprzedac [giedla dh-zonu]
intense mag30
double wide
atomlaby :) tylko skad to juz nie wiem :)
pozdro i zycze mocnych obreczy
intense mag30
double wide
atomlaby :) tylko skad to juz nie wiem :)
pozdro i zycze mocnych obreczy
DZIEKI DEJV D3 POZDROWIONKA !!!
DZIEKI DEJV D3 POZDROWIONKA !!!
deemaxxy sa zaj...ste, sam na nie zbieram, moze po nowym roku bede mogl wysoplac, ogolnie jezdze teraz na sunrims s-type, ale jeszcze ich nie dociazalem na dh, ogolnie skacze na chopach troche i tylne kolko regularnie sie decentruje, obrecze dla niewymagajacych !!!!!!! jak masz kase to kupuj cale kola, piasty sa tez w deche w nich
Local Swinga-Swinga
eeeeeeee tam...o dabl łajdach slyszalem rozne rzeczy, ja tam bym stawial na dx32...ale co ja tam wiem :P sam wlasnie skladam koleczko na dx-ie [pozdro łociech], juz tylko piasta i szprychy...jeszcze nie widzialem nigdy zlamanego dx-a....raz w necie na pinku bylo zdjecie zlamanego...ale co tam :> natomiast dabl łajdy polamane widzialem...i 321 tez gdzies...ale czy ja wiem?? funn naqwet nie wiem jak wuglada, ma fajna nazwe no i 48 szprychy wiec n awet jak ci sie 12 polamie przy ladowaniu to dalej sa jak zwykle obrecze...to mi sie podoba :D
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
ocenianie sprzetu na podstawie fotek z pinka...bez komentarza.
Aktualne deemaxy nie sa na obreczach d321(ex729) tylko na ex823. Poprzednie byly na 321. Aktualne nie sa najmocniejsze bo jak ktos zauwazyl sa do zawodowego DH. a poza tym mavic juz je wymienia-w przyszlym roku maja byc nowe, dosyc szybko je wymieniaja :>
lepiej zloz kolo na d321 i porzadnych piastach.
Aktualne deemaxy nie sa na obreczach d321(ex729) tylko na ex823. Poprzednie byly na 321. Aktualne nie sa najmocniejsze bo jak ktos zauwazyl sa do zawodowego DH. a poza tym mavic juz je wymienia-w przyszlym roku maja byc nowe, dosyc szybko je wymieniaja :>
lepiej zloz kolo na d321 i porzadnych piastach.
-
- Kontakt:
I ja rowniez mialem je w moim potworze, tak jak dzikus, i do nowego roweru znowu zapodaje Dwie, Vuelty rulez...
U nas prawie wszyscy na nich jezdza i wszystko sie trzyma, wiec po co mi cos inengo? Tanie, ladne, mocne, sprawdzone - RAJ
Szkoda ze jeszcze nie ma w polsce na 24 ;]
U nas prawie wszyscy na nich jezdza i wszystko sie trzyma, wiec po co mi cos inengo? Tanie, ladne, mocne, sprawdzone - RAJ
Szkoda ze jeszcze nie ma w polsce na 24 ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
krupa ja nie oceniam z fotek z pinka, z reszta nie bede sie tlumaczyl, wiedze co wytrzymuja w biku mojego brata, widze co wytrzymuja u innych i to mi wystarczy, ty widze posiadles wielka wiedze katalogowa, no coz wole chyba jednak napisac ze widzialem raz zlamanego dx-a na pinku niz pozerac wzrokiem katalogi i wiedziec czy dimax to akurat ex 129434 czy moze gh 47612. :| jak nie rozumiesz o co mi chodzilo, to lepiej nie pisz wogle
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
uwielbiam pytania w stylu co kupic...
do czego?
za ile?
co jest wazniejsze masa czy wytrzymalosc?
double wide suxx wszyscy ktorych znam chca to zmienic
D321 - bomba ale droga
DX32 - nie tania ale pancerna niemal nie do zniszczenia [widzialem jedną zlamana na pinku niezle jak na caly swiat, poza tym skoro Lukasz Doton katowal taka kilka lat w trialu i jest prosta to mi starczy]
Excalibur - tania i robi dobre wrazenie, niestety mam watpliwosci jestem uprzedzony do zbyt taniuego sprzetu. Jesli jednak max i dzikus twierdza ze sa super to trza im wierzyc ja teoretyzuje
DM24 - tania ale do fr, lekka sympatyczna ale nie pancerna gnie sie
Supra V - to to dopiero krowa nie jest mega szeroka ale mega wysoka podobno nie do zajechania...
tylko.. jak masz 300 i chcesz szpanowac bierz DW, jak masz >200 D321, jak masz <200 to DX32 lub supra V <100 DM24 lub excalibur... starczy?!
do czego?
za ile?
co jest wazniejsze masa czy wytrzymalosc?
double wide suxx wszyscy ktorych znam chca to zmienic
D321 - bomba ale droga
DX32 - nie tania ale pancerna niemal nie do zniszczenia [widzialem jedną zlamana na pinku niezle jak na caly swiat, poza tym skoro Lukasz Doton katowal taka kilka lat w trialu i jest prosta to mi starczy]
Excalibur - tania i robi dobre wrazenie, niestety mam watpliwosci jestem uprzedzony do zbyt taniuego sprzetu. Jesli jednak max i dzikus twierdza ze sa super to trza im wierzyc ja teoretyzuje
DM24 - tania ale do fr, lekka sympatyczna ale nie pancerna gnie sie
Supra V - to to dopiero krowa nie jest mega szeroka ale mega wysoka podobno nie do zajechania...
tylko.. jak masz 300 i chcesz szpanowac bierz DW, jak masz >200 D321, jak masz <200 to DX32 lub supra V <100 DM24 lub excalibur... starczy?!
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX