heheh mój kolo w jeleniej na 4x jak rypnął o glebe głową to tez miał tak: za cholerę nie wiedział skąd on tam się wziął i co on tam robił? :] nie wiedział ile to 2 plus 2 :P
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
w tym dziadowskim programie wogóle kamerować nie umieją: koleś z wawy skakał na puszki rowerkiem z takich schodków i tez sfilmowali tak lipnie że żal dupę ściska
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
nom też to widziałem :/ skok z 3 metrów wyglądał jakby z krawężnika skakał oni poprostu nie wiedzą jak to nakręcić żeby było widać wysokość i ogrom tego wszystkiego :/
Ej. Wiecie co. Dla mnie ten topic nie ma sensu. Na Joy-Ride jest news. To wystarczy. Kolbi zapewne nie chciałby żeby robić jakiś show z tego że miał wypadek. Pisanie "szkoda go", albo "tak to jest jak sie nie zapina pasów" powinniście zostawić dla siebie, bo pocóż tu one?
No szkoda ze miał ten wypadek no ale chyba przyznacie mi racje że z jednej strony sam sobie jest winien że nie zapiął pasów. TAK SIĘ TO WŁAŚNIE KOŃCZY. No ale dobrze że nic poważniejszego się mu nie stało i niech szybko wraca na trasy :D
Ja wtedy jechałem z kolbim i z nim w wszystko porzodku i raczej będzie na wierchomli w weeakend a merc do naprawy troche się dach pogniut felgi się porozwalały i szyby