szele pisze:moze nam pomoc tylko czak !! bo tylko czak zrobi barspina na dwupolce i nofoota na spd !!! a wiec czaku ratuj !!!
szacunek dla ludzi ktorzy w to wierza :D
i pozdro dla maturzystow :D powodzenia na ustnych
kumpel robi no footera na spd-ach wygrał tym trickiem jaies zawody czy costam:P
a tak wogóle to bedzie 1 dzień przed moimi urodzinami 18stymi i 3 dni po maturce ustnej z polaka:P:P:P
eetam sie zoabczy kiedystam mial byc koniec roku wg nostradamusa i jakos go nie bylo zobaczymy pozyjemy równie dobrze 24maja albo za godzine moze nagle wyjebac planeta itp łeetam..
"Oficjalnie ma przeleciec daleko od ziemi ale dotarlem do roznych przekazow ze istnieje duzy niewidoczny fragment komety, ktory zostanie odkryty dopiero na 3 dni przed samym uderzeniem. "
to fragment jaki napisał autor tego artukulu
skoro odlamek zostanie odkryty 3 dni przed uderzeniem to ciekawe z kad on o tym wie :P
to juz wiem dlaczego ostatnio Armagedon leciał.... chcą nas przygotowac psychicznie rotfl Ten Koleś z tego artykułu ma nasrane we łbie i to ostro... :D Coś o ufo też wspomnial a to przecież nic innego jak tajne projekty wojskowe Ostatnio leciał nawet bardzo ciekawy program na Discovery Science gdzie była cała prawda o ufo np pierwsze takie obiekty latające powstawały juz na początku II wojny światowej (39r) i robione były w fabryce Skody :) a obecnie obiekty te wybiegają techniką w przyszłość o 20 lat :)))
ostatnio to ziemia sie miala przebiegunowac w 2012 LOL
no nic, przyanjmniej pierwszy raz nie bede musial czekac na koniec swiata tak dlugo. ciekawe, czy jak sie skonczy, to powiedza o tym na jakims forum? ahaha..s..ss.dddd
Ludzie naprawdę nie mają zmartweń, że wymyślają i wierzą w takie bajeczki :) Jakby dłużej posiedzieć i pomyśleć to można coś takiego napisać i nie ma w tym jakiejś ogromenj filozofii...
Ale ja myślę, że jeszcze smok croc wyjdzie z ziemii i będzie ratował gobbosy ... xD