hardcorowiec- see it
hardcorowiec- see it
makrokesz czy mi sie zdaje?:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Wybacz majkel ale ja tez sie uczyłem jezdzic i skakac na czyms takim... I moze Ty odrazu miałes super rower, ale ja i połowa uzytkownikow tego forum zaczynalismy własnie od podobnych rowerów i wcale nie czuje sie gorszy czy lepszy przez to...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ja zaczynałem od grand kross g-100 zajechany w 4 miesiace i przyznaje sie wszem i wobec- jezdziłem na hujowym rowerze dorównującym makrokeszowi, a teraz mam draga na którego wrzuca cała polska ale nie stac mnie na nic innego i sie ciesze ze to mam, pozdro, a małolacik niech sie uczy, lekki jest to taki rower mu na troszke starczy, yo
firmy mojego pierwszego gorala (twardziela) do dzis nie znam, a jednak jezdzil, jezdze na rowerach juz ok 15lat , mialem ich ok 7czy 8, nie pamietam, w tym trzy ostatnie byly firmowe (w miare) a 2 lata zbieralem(i nie mialem na czym jezdzic) na to do czego mam link, liczy sie serce bo jak go nie masz to nie nauczysz sie nawet na cannondail , a takie chopki to zrobisz na rowerze za 300pln
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcami! MAkro cash nie makro, ważne że próbuje i stara sie czegos nauczyc, a nie tylko siedzi w domku i gada glupoty. Wiekszosc z dobrych dzisiejszych zawodnikow jezdzilo kiedys na makro cashach;ja nawet pamietam jak niedawno zachrzanialem na prawie 25kg rowerku probujac jakies triki i gdzyby nie tamten rowerek ten co mam bylby raz dwa rozwalony, bo durzo da sie nauczyc, na potężnych maszynach z supermarketu!!
ale dresik to ma wyjebany:)
mikel czy jak sie tam twoj nick pisze, pochwal sie nam jaki ty masz rower??
czy prawda jest ze siedzisz w domu i zbijasz baki?? osobiscie wolalbym miec makrokesza i jezdzic niz **** robic tak jak ty :)
pozdro
a tak btw : rozjebalem nieco czesci i obecnie wiesz na czym jezdze??
Author ultima, stalowa damka 12 cali na kolkach 24 bez hamulcow, stery 1 cal, opony sliki 0,000005 szerokosci, krzywa kiera tyle ze w dol...
i wiesz co?? wyobraz sobie ze robie na nim 180 na quaterze, skacze przez fun box, robie bunnego na jakies 30 cm i zrobilem 15 metrowego manuala?? i *** ze mam ****** rower, ale poki jedzi to co z tego?? *** ze jest czerwony, ale sie nie psuje przynajmniej, *** z tym ze nie ma hamulcow " dyskowych" i obreczy "stozkowanych"?? *** ze nie ma amortyzatora z jednym " teleskopem"
natomiast wazne jest to ze na nim jezdze
a jak mi nie wierzysz moge dac ni numery gg osob ktore zemna jezdza??
mikel czy jak sie tam twoj nick pisze, pochwal sie nam jaki ty masz rower??
czy prawda jest ze siedzisz w domu i zbijasz baki?? osobiscie wolalbym miec makrokesza i jezdzic niz **** robic tak jak ty :)
pozdro
a tak btw : rozjebalem nieco czesci i obecnie wiesz na czym jezdze??
Author ultima, stalowa damka 12 cali na kolkach 24 bez hamulcow, stery 1 cal, opony sliki 0,000005 szerokosci, krzywa kiera tyle ze w dol...
i wiesz co?? wyobraz sobie ze robie na nim 180 na quaterze, skacze przez fun box, robie bunnego na jakies 30 cm i zrobilem 15 metrowego manuala?? i *** ze mam ****** rower, ale poki jedzi to co z tego?? *** ze jest czerwony, ale sie nie psuje przynajmniej, *** z tym ze nie ma hamulcow " dyskowych" i obreczy "stozkowanych"?? *** ze nie ma amortyzatora z jednym " teleskopem"
natomiast wazne jest to ze na nim jezdze
a jak mi nie wierzysz moge dac ni numery gg osob ktore zemna jezdza??
-
- Kontakt:
a ja zaczynałem na Centusiu , potem był Wigry 3 , potem Magnum heh
zawsze chcialem mieć reksia bo był taki podobny do Choppera ehhh :D
jak sobie przypomne jak z kolegami na torze zużlowym ścigaliśmy sie... heh
speedrower tak to sie nazywało :D składaki zrobione na motory żużlowe , naklejki kołpaki :D heh stare dobre czasy :D
zawsze chcialem mieć reksia bo był taki podobny do Choppera ehhh :D
jak sobie przypomne jak z kolegami na torze zużlowym ścigaliśmy sie... heh
speedrower tak to sie nazywało :D składaki zrobione na motory żużlowe , naklejki kołpaki :D heh stare dobre czasy :D
Zks !!!
jestem na wakacjach u siostry nie mam ze soba swojego roweru :( niestety ale :) wygrzebalem w szopie rower JAGUAR total twardziel bez suportu jeszcze bez v brake , musze jeszcze kupic pare czesci ale bedzie na czym przez morki skakac (chociaz) , bo jak jeszcze posiedze pare dni bez roweru to szlak mnie trafi .....
Local Swinga-Swinga
ja nie chce nic mówić ale dalej mam osprzęt , koła i suntoura z magunma mg 600, na któęym jeździłem 5 lat i nauczyłem się wszystkiego- od zeskakiwania z krawężników na skakaniu w miejscu na tylnym kole włącznie- więc mówienie o tym że mam sprzęt za 5 tys to spora przesada- pozatym jeżdze ne rowerze pewnie wiecej niż wielu z was, a na forum pisze raz na pare dni wieczorami ( jak sie popatrzy to sie zoabaczy)
A koles mnie zaskoczył bo na pinkbike zazwyczaj widze bike'i za pare tysiaków od któych mi oko bielej- bo nie mam i pewnie nigdy takiego miec nie będe.
Poza tym to jesteście jacyś niezdecydowani- ktoś ma bike'a lepszego od was- pozer , ja sie śmieje bo widze kolesia któy do pinkbike nijak nie pasuje, i w sposób oczywisty bawi mnie to że mój rower jeszcze rok temu jeszcze mniej sie nadawał do skakania- to ja jestem zł- weźcie sie zastanócie!!
A koles mnie zaskoczył bo na pinkbike zazwyczaj widze bike'i za pare tysiaków od któych mi oko bielej- bo nie mam i pewnie nigdy takiego miec nie będe.
Poza tym to jesteście jacyś niezdecydowani- ktoś ma bike'a lepszego od was- pozer , ja sie śmieje bo widze kolesia któy do pinkbike nijak nie pasuje, i w sposób oczywisty bawi mnie to że mój rower jeszcze rok temu jeszcze mniej sie nadawał do skakania- to ja jestem zł- weźcie sie zastanócie!!
Stinky --> A ty czasem niewygrzebales mojego poprzedniego sprzeta ? -
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=229098
tylko ze ten moj mial byczy napis na ramie JAGUAR
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=229098
tylko ze ten moj mial byczy napis na ramie JAGUAR
a staram sie jeździć na tyle dobrze na ile moge- ucze sie wszsytkiego sam, ciagle mi sie coś psuje bo jest za słabe, bo nie mam kasy, na je*anego project X dual skałałem dwa miesiące- i to każdy grosz plus urodziny plus Dzień Dziecka:) itp. poza tym powtarazm jeszcze raz nie nabijam sie z nikogo dlatego że ma jakiś tam sąłby sprzęt tylko daltego że ten młody w konteksćie waszych linków - praktycznie każdego na tym forum wygląda na szlaeńca- a coś w tym jest Ale żem sie rozpisał:)
Re: hardcorowiec- see it
[quote="mikael"]makrokesz czy mi sie zdaje?:)
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]
my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł
ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]
my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł
walić podpisy