hardcorowiec- see it

mikael
Kontakt:

hardcorowiec- see it

Post autor: mikael »

makrokesz czy mi sie zdaje?:)

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403

ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić
Marcel
Kontakt:

Post autor: Marcel »

a ta osoba jest lepsza od ciebie bo jest odważniejsza. nie wszystkich jest stać na fula za 5 000,najważniejsze że prubuje skoków i się dobrze bawi. bo jak by miała kawał sprzęta to nazywali by ją pozer
walić podpisy
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

mikael...Ty za to wogole nie jezdzisz, tylko siedzisz na forum i wypisujesz jakies bzdury.
marcel.....swieta racja
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Wybacz majkel ale ja tez sie uczyłem jezdzic i skakac na czyms takim... I moze Ty odrazu miałes super rower, ale ja i połowa uzytkownikow tego forum zaczynalismy własnie od podobnych rowerów i wcale nie czuje sie gorszy czy lepszy przez to...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

ja zaczynałem od grand kross g-100 zajechany w 4 miesiace i przyznaje sie wszem i wobec- jezdziłem na hujowym rowerze dorównującym makrokeszowi, a teraz mam draga na którego wrzuca cała polska ale nie stac mnie na nic innego i sie ciesze ze to mam, pozdro, a małolacik niech sie uczy, lekki jest to taki rower mu na troszke starczy, yo
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

firmy mojego pierwszego gorala (twardziela) do dzis nie znam, a jednak jezdzil, jezdze na rowerach juz ok 15lat , mialem ich ok 7czy 8, nie pamietam, w tym trzy ostatnie byly firmowe (w miare) a 2 lata zbieralem(i nie mialem na czym jezdzic) na to do czego mam link, liczy sie serce bo jak go nie masz to nie nauczysz sie nawet na cannondail , a takie chopki to zrobisz na rowerze za 300pln
Local Swinga-Swinga
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

Zgadzam się z przedmówcami! MAkro cash nie makro, ważne że próbuje i stara sie czegos nauczyc, a nie tylko siedzi w domku i gada glupoty. Wiekszosc z dobrych dzisiejszych zawodnikow jezdzilo kiedys na makro cashach;ja nawet pamietam jak niedawno zachrzanialem na prawie 25kg rowerku probujac jakies triki i gdzyby nie tamten rowerek ten co mam bylby raz dwa rozwalony, bo durzo da sie nauczyc, na potężnych maszynach z supermarketu!!
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

ale dresik to ma wyjebany:)

mikel czy jak sie tam twoj nick pisze, pochwal sie nam jaki ty masz rower??

czy prawda jest ze siedzisz w domu i zbijasz baki?? osobiscie wolalbym miec makrokesza i jezdzic niz **** robic tak jak ty :)

pozdro

a tak btw : rozjebalem nieco czesci i obecnie wiesz na czym jezdze??

Author ultima, stalowa damka 12 cali na kolkach 24 bez hamulcow, stery 1 cal, opony sliki 0,000005 szerokosci, krzywa kiera tyle ze w dol...

i wiesz co?? wyobraz sobie ze robie na nim 180 na quaterze, skacze przez fun box, robie bunnego na jakies 30 cm i zrobilem 15 metrowego manuala?? i *** ze mam ****** rower, ale poki jedzi to co z tego?? *** ze jest czerwony, ale sie nie psuje przynajmniej, *** z tym ze nie ma hamulcow " dyskowych" i obreczy "stozkowanych"?? *** ze nie ma amortyzatora z jednym " teleskopem"

natomiast wazne jest to ze na nim jezdze
a jak mi nie wierzysz moge dac ni numery gg osob ktore zemna jezdza??
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Mikael, chrzanisz farmazony :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
damianbiker
Kontakt:

Post autor: damianbiker »

a ja zaczynałem na Centusiu , potem był Wigry 3 , potem Magnum heh
zawsze chcialem mieć reksia bo był taki podobny do Choppera ehhh :D
jak sobie przypomne jak z kolegami na torze zużlowym ścigaliśmy sie... heh
speedrower tak to sie nazywało :D składaki zrobione na motory żużlowe , naklejki kołpaki :D heh stare dobre czasy :D
Zks !!!
Stinky
Kontakt:

jestem na wakacjach u siostry nie mam ze soba swojego roweru :( niestety ale :) wygrzebalem w szopie rower JAGUAR total twardziel bez suportu jeszcze bez v brake , musze jeszcze kupic pare czesci ale bedzie na czym przez morki skakac (chociaz) , bo jak jeszcze posiedze pare dni bez roweru to szlak mnie trafi .....
Local Swinga-Swinga
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Ja jak testowałem pierwszą swą traske to na przerdzewiałym makrokeszu.
Ciężko ale sie da i to sie liczy
mikael
Kontakt:

ja nie chce nic mówić ale dalej mam osprzęt , koła i suntoura z magunma mg 600, na któęym jeździłem 5 lat i nauczyłem się wszystkiego- od zeskakiwania z krawężników na skakaniu w miejscu na tylnym kole włącznie- więc mówienie o tym że mam sprzęt za 5 tys to spora przesada- pozatym jeżdze ne rowerze pewnie wiecej niż wielu z was, a na forum pisze raz na pare dni wieczorami ( jak sie popatrzy to sie zoabaczy)
A koles mnie zaskoczył bo na pinkbike zazwyczaj widze bike'i za pare tysiaków od któych mi oko bielej- bo nie mam i pewnie nigdy takiego miec nie będe.
Poza tym to jesteście jacyś niezdecydowani- ktoś ma bike'a lepszego od was- pozer , ja sie śmieje bo widze kolesia któy do pinkbike nijak nie pasuje, i w sposób oczywisty bawi mnie to że mój rower jeszcze rok temu jeszcze mniej sie nadawał do skakania- to ja jestem zł- weźcie sie zastanócie!!
mikael
Kontakt:

POZA TYM ILE JA TU USŁYSZAŁEM JUŻ PIERDOLENIA I NABIJANIA SIE Z KOLESI KTÓYZ NA "MAKROKESZACH" PRÓBUJA COS ROBIĆ ( a ze przez przypadek wchodzą wam w drogie to ich sprawa) CZEGOŚ SIĘ NAUCZYĆ- no comment

sorry za przekleństwa
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Stinky --> A ty czasem niewygrzebales mojego poprzedniego sprzeta ? -
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=229098
tylko ze ten moj mial byczy napis na ramie JAGUAR
mikael
Kontakt:

a staram sie jeździć na tyle dobrze na ile moge- ucze sie wszsytkiego sam, ciagle mi sie coś psuje bo jest za słabe, bo nie mam kasy, na je*anego project X dual skałałem dwa miesiące- i to każdy grosz plus urodziny plus Dzień Dziecka:) itp. poza tym powtarazm jeszcze raz nie nabijam sie z nikogo dlatego że ma jakiś tam sąłby sprzęt tylko daltego że ten młody w konteksćie waszych linków - praktycznie każdego na tym forum wygląda na szlaeńca- a coś w tym jest Ale żem sie rozpisał:)
Marcel
Kontakt:

Re: hardcorowiec- see it

Post autor: Marcel »

[quote="mikael"]makrokesz czy mi sie zdaje?:)

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=239403

ja bym sie na tym bał COKOLWIEK robić[/quote]

my się zastanowimy a ty inaczej formułuj zdania, bo te wygląda jak byś się nabijał :)))ja bym się bał na tym cokolwiek robić... ja nie :))) a pozatym mam to gdzieś, jeszcze Pan detłicz mi zgłowy niewylazł
walić podpisy
mikael
Kontakt:

rok temu robiłem double'a na pelikanie więc w sumie na tym pewnie tez bym sie nie bał:)
Stinky
Kontakt:

mikael twoj rower przy tym co ja wygrzebalem to wypas, ten nie ma amora, i ma przelozenie 3x6!! totalny twardziel,okaz muzealny, nie ma nawet oversize ale za to ma obresze ALEX t6 6006 alu :) , musze mu nowe opony zafundowac bo te sparciale na maxa sa , ale bedzie git
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ