nowa stronka dirt71.prv.pl

TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

nowa stronka dirt71.prv.pl

Post autor: TwojaStara! »

Witam wszystkich. Stworzyłem niedawno stronke o tym co chyba każdy na tym forum lubi/kocha...oczywiście chodzi o jazde na rowerze. Stronka głównie dotyczy dirtu. Adres: www.dirt71.prv.pl Piszcie co wam się podoba, a co byście zmienili. Wpisujcie się także do księgi gości...Dzięki i narazie xD
www.dirt71.prv.pl
Kamilek
Kontakt:

Post autor: Kamilek »

Mam nadzieje ze zakladka "ekiopa" jest jeszcze niedopracowana ;P A mianowicie chodzi mi o to zeby mozna bylo klikac na kogos i tam bylo jego i roweru zdjecie (albo samego roweru to juz wedle uznania) i opis ulubionego triku itp. Ogólnie stronka w porzo tylko galeria mala
http://www.dartmoor.pl
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Zakładka "ekipa" jeszcze nie jest dokończona. Będzie przedstawiony profil każdego ridera. A co do galerii to powoli się będzie powiększać...
www.dirt71.prv.pl
antysys
Kontakt:

Post autor: antysys »

hmm.. na wstepie zaznacze ze to moje osobiste zdanie: ten zielony, w sensie kolor tla etc. jest *****, a logo sciagniete:/
moze jestem troche skrzywiony bo webdesignem sie zajmuje, ale nie podoba mi sie za bardzo. jak mniemam to jedna z waszych pierwszych stron wiec pewnie bedzie lepiej.. pozdrawiam
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

o jaaa, to dhslaves.com jako pierwsze mialo zielone tlo :lol:
aha, zmien serwer, bo odechciewa sie ogladania strony jak wyskakuje million reklam
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Tak wogóle to ten zielony mi tutaj nie pasuje, gdzieniegdzie jeszcze zmieńcie czcionke i będzie naprawdę dobrze, a to głównie dlatego, że macie co zaprezentować :D Fotki są napraaaaaaaaaawde świetne.
http://dhcyc.pinkbike.com
Masta Blasta
Kontakt:

Post autor: Masta Blasta »

antysys pisze:hmm.. na wstepie zaznacze ze to moje osobiste zdanie: ten zielony, w sensie kolor tla etc. jest *****, a logo sciagniete:/
moze jestem troche skrzywiony bo webdesignem sie zajmuje, ale nie podoba mi sie za bardzo. jak mniemam to jedna z waszych pierwszych stron wiec pewnie bedzie lepiej.. pozdrawiam
logo sciągnięte? ;o chyba jesteś jednak troche skrzywiony a o webdesignie nie masz pojęcia up
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
CiAnEk
Kontakt:

Post autor: CiAnEk »

mi sie tylko nie podoba ten zielony kolor strasznie oczojebne tam wszystko jest :P a stronka swietna tylko nie ten kolor :)
http://www.pinkbike.com/photo/736751/
TwojaStara!
Kontakt:

Widze że większość osób nie przepada za zielonym. Ja osobiście lubie ten kolor ale jeżeli większość uważa, że nie pasi to postaram się zmienić na...no właśnie na jaki kolor? :D
antysysSkąd niby logo ściagnięte? Tam jest zdjęcie Rudego i czacha, którą sam osobiście rysowałem na kartce, potem zeskanowałem...;]
www.dirt71.prv.pl
Action
Kontakt:

Post autor: Action »

w tym artykule z gazety: "chopków" ,rampa to dirt hehe
Luv
Kontakt:

Post autor: Luv »

zielony moze byc, tylko ze ciemniejszy, bo ten co jest strasznie po oczach je.bie

aha i moim zdaniem top bylby fajniejszy jak by ten czlowiek byl na calosci... lub chociaz tam gdzie ta czacha jest to zeby tez bylo to niebieskie tlo ze zdjecia, a czacha moze byc chba na nim...
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Stronka spoko. Tylko meczy mnie ten kolor, to fakt. A ten atykuł z gazety - "Na budowę hopków..." - się uśmiałem :D

PS: Mojej strony nikt nie ocenił :/ Pecha miałem? :/
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

a mi sie wlasnie kolor podoba:) hehe moze mnie wysmiejece ale jakies 2 tyg temu jak sie wiosna robila stwierdzilem ze u mnie w pokoju tez ma byc wiosennie i pomalowalem sobie jedna sciane na taki kolor tylko troche jasniejszy:D

ja jestem za tym zeby zostal:)

Logo tez mi sie bardzo podoba:) czaszka jest zajefajna :)

jak sie bedzie rozrastac to bedzie ciekawie:)

nooo i ten jakze zetelny artykul w gazecie:)
co cie nie zabije to wzmocni
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Ja nie mowie zeby zmieniac, tylko osobiscie mi nie podoba sie :) A Artykul jest naprawde zabawny :D

PS 2: Jakby cos to http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=25090
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

No fajnie wygląda stronka, ale jak się dłużej popatrzy to oczy bolą :)
Jest w miarę ok , ale bez rewelacji. Podoba mi się galeria :)
antysys
Kontakt:

Post autor: antysys »

TwojaStara! nie chodzilo mi o czache tylko o foto bo rano dalbym sobie reke uciac ze widzielm te foto na jakiejs innej stronce, wiec teraz nie mial bym reki:] zwracam wiec honor, ale dalej jestem zdania ze z zielonym trzeba bardzo uwazac, a ten u was/ciebie jakos mnie razi..
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

strona bardzo ladna ale cos mi to zielone tlo nie pasuje. dalbym ciemny niebieski (granatowy chyba sie nazywa:P)
www.trialshop.pl
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

no dirty macie ładne, nie powiem ;)
ODPOWIEDZ