xcr? opinie tego amortyzatora
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
do DUPYever pisze:tak jak w temacie:D opinie XCr'a do dirtu, fr:)
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widze ze koledzy gadaja glupoty a zaloze sie ze polowa z nich nie widziala tego o czym wlasnie pisze.
Suntour XCR to swietny amor dla poczatkujacego bikera szczegolnie jak nie masz kasy (kosztuje niecale 200pln). Zdecydowanie lepszy niz jakies RST-ki. Tak jak pisza w dziale Sprzetownia amor jest dosc miekki ale za to ladnie pracuje. Chodzi plynnie lekko i nie dobija. Mysle ze jest lepszy od Duro (o ile Duro nie byl tuningowany) a za to duzo tanszy. Co do wytrzymalosci - z wygladu jest solidny ale jak to jest w praktyce to nie wiem :D. Narazie nie mam zupelnie zadnych problemow. Polecam !!!
Suntour XCR to swietny amor dla poczatkujacego bikera szczegolnie jak nie masz kasy (kosztuje niecale 200pln). Zdecydowanie lepszy niz jakies RST-ki. Tak jak pisza w dziale Sprzetownia amor jest dosc miekki ale za to ladnie pracuje. Chodzi plynnie lekko i nie dobija. Mysle ze jest lepszy od Duro (o ile Duro nie byl tuningowany) a za to duzo tanszy. Co do wytrzymalosci - z wygladu jest solidny ale jak to jest w praktyce to nie wiem :D. Narazie nie mam zupelnie zadnych problemow. Polecam !!!
E.F.R. Elbląg
Street
Street
W pełni zgadzam się z "grzegorz88" <--- święte słowa :):P. A tak pozatym to EVER siedzisz 2 miechy przed kompem bierzesz karte na górze wypisujesz kwote jaką dysponujesz, włączasz kilka okienek ; allegro.pl , dh-zone.com(wyszukiwarka i sprzętownia) i jeszcze kilka stron ze sklepami i porównujesz ; opinie , bebechy :) Ja tak miałem zanim załozyłem swój pierwszy topic na dh-zone.com :)
-
- moderator
- Kontakt:
niezgadzam sie znim :Pgrzegorz88 pisze:Suntour XCR to swietny amor dla poczatkujacego bikera szczegolnie jak nie masz kasy (kosztuje niecale 200pln). Zdecydowanie lepszy niz jakies RST-ki. Tak jak pisza w dziale Sprzetownia amor jest dosc miekki ale za to ladnie pracuje. Chodzi plynnie lekko i nie dobija
Trek Session Park
-
- Kontakt:
Kurwa ale napisałbys przynajmniej dla czego sie z nim nie zgadzasz no nie!!!! ooo ludzie!!!MLYNoBIKER pisze:niezgadzam sie znim :Pgrzegorz88 pisze:Suntour XCR to swietny amor dla poczatkujacego bikera szczegolnie jak nie masz kasy (kosztuje niecale 200pln). Zdecydowanie lepszy niz jakies RST-ki. Tak jak pisza w dziale Sprzetownia amor jest dosc miekki ale za to ladnie pracuje. Chodzi plynnie lekko i nie dobija
według mnie ten amor jest oki dla poczatkujacego
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl