FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
kategorie powinny byc x<18<x a nie jakies 16 wymysliliscie...
ja sie kuruje po glebie z dropa hehe
(nie skaczcie dropów jak wieje mocnyyy wiaterek)
http://members.lycos.co.uk/portalfrwc/p ... ?photo=284
ale damy rade!
do zobaczenia na DSD!
ja sie kuruje po glebie z dropa hehe
(nie skaczcie dropów jak wieje mocnyyy wiaterek)
http://members.lycos.co.uk/portalfrwc/p ... ?photo=284
ale damy rade!
do zobaczenia na DSD!
GAAP jakei Ty kategorie wymyślasz!! podział na hardtail i full to największa głupota, wezme 2 rowerki i wystartuje w tym i tym?? to nie ma sensu... to jets freeride tutaj mozesz nawet na składaku wystartowac :p
a co do podziału wiekowego to 0-18 jest na każdym slopestyleu, musisz się z tym liczyc ze tak bedzie, jak bys miał 14 lat to chciałbys zeby było 0-14
pozdro
a co do podziału wiekowego to 0-18 jest na każdym slopestyleu, musisz się z tym liczyc ze tak bedzie, jak bys miał 14 lat to chciałbys zeby było 0-14
pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
boże ludzie jak wy sie boicie, odrazu kazdy chce wygrać, ja nie umiem żadnego triku!!! żednego!!, tylko puste przeloty :D może jakis krzywy table :-] , ja bede startował bo bedzie ciekawie i fajnie, a tu juz kazdy by chciał nagrode zdobyć a najlepiej cały rower (jakis super)
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
juz sa klotnie wiec... NIE MA ZADNYCH KATEGORII WIEKOWYCH .w sumie mialo byc bez zadnych kategorii. chodzi o zabawe i na masach tez nie bylo .Nagrod jest bardzo duzo! np ja mam 27 lat i przegram z kolesiem co ma 17lat bo zrobi np one handa, wiec.. wiek nie jest istotny, a wprowadzi zamet. a pozniej okarze sie ze ci co maja 0-16 bedzie 5 i dla nich specjalnie zrobi sie kategorie, rowniez NIE BEDZIE KATEGORII FULL I HARDTAIL. indywidualna sprwa na czym wystartujesz- to nie DH. oczywiscie ci co skocza na sztywniaku beda wyzej oceniani. i bez kategorii wiekowych bedzie wyzszy poziom, a przeszkody nie sa raczej na 12 latkow.
OMENRACING
po 2 wszyscy ponizej 18 lat musza startwoac za zgoda rodzicow!! czytaj regulamin. ogolne info o kategoriach bedzie w biurze zapisow. mysle ze na slope wlasnie beda startowac bikerzy powyzej 16 lat (poza klikoma wyjatkami) wiec nie ma sensu robic kategorii dla nich. no coz FREERIDE. NAPEWNO MLODSI BEDA NIECO WYZEJ OCENIANI NIZ STARSI CO ZROBIA TEN SAM TRIK
OMENRACING
GAAP moim zdaniem powinieneś przestac tyle pitolic i idź na rower jak jesteś juz w domu, każdy powinien byc równo oceniany, zarówno 25 latek jak i 17 latek, a jak nie to już lepiej zrobic podział na tych juniorów...
A jak chcesz startowac na sztywnym to juz Twoja sprawa i nikt nie będzie bral pod uwage czy masz sztywniaka, jakie masz opony, czy dobrze Ci hamuje tylny hamulec, czy boli Cie cokolwiek, zreszta na sztywnym łatwiej... elo mi sie juz nie chce pisac ide na rower.....
A jak chcesz startowac na sztywnym to juz Twoja sprawa i nikt nie będzie bral pod uwage czy masz sztywniaka, jakie masz opony, czy dobrze Ci hamuje tylny hamulec, czy boli Cie cokolwiek, zreszta na sztywnym łatwiej... elo mi sie juz nie chce pisac ide na rower.....
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl