no właśnie ludziska wypowiedzcie się o tych Splice'ach wszelakiego rodzaju który z nich najlepszy i wogle. Sam dzis zauważyłęm ten amor i nie wydaje się najgorszy. Jakie są wasze opinie na dzień dzisiejszy o tych amorkach z serii Splice ??
JA mam SPLICE COMP i jeździ mi się na nim dobrze.Użwyaby w każdej odmiane kolarstwa górskiego itp. TorgarNnie porównuj prosze tego amora do zadnego duro,bo różnica w pracy jest ogromna
:) no własnie... bo ja sie zastanawiam nad amorem 600 zł max a nie chce jakiegos 8 letniego z1 kupowac... i te splice'y wydaja sie byc calkiem niezłe...
Ja mam Manitou splice comp 130 mm, pracuje jak dal mnie, bdb, jest miekki, spokojnie wykorzystuje ok 100mm skoku ale nigdy go nie dobilem. Jezdze street. Dalem za niego 460 zl:)
No własnie - opinie są podzielone :) dla jednych jest ok dla innych nie... zawsze tak było i bedzie ale mnie zalezaloby na opini obiektywnej, amor za taka kase to założenie ze budzet nie osiagnie okreslonej wysokosci, jesli jednak osiagnie to kupuje dja z 2004
TorgarN przyjedz do mnie to zobaczysz jak to 8 letnie http://www.pinkbike.com/photo/839673/ cudo pracuje i w jakim jest stanie jest to a w jakim bedzie ten manitou po 2 sezonach
Nie no Surling... to forum i sensownie piszący uzytkownicy to dla mnie jeden wielki autorytek (nie ma tu zadnej ironii) i naprawde sugestywnie działa - myslicie dlaczego sie tyle wypytuje :D