Spoko chłopaki.
co do wad - to bardzo słaba jakość,
loty mjejscami spoko ale, w porównaniu z lotami na DSD nothing special.
Zaprawszam wszystkich jeszcze raz na festiwal 13-14 maja DSD.
zbyt nerwowo kręcony....można oczopląsu dostać....spoko miejsca,ciekawe loty....ale popraw montaż..... i może kadry dopracować bardziej....ogólnie czekam następnych.....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Tych małych hopek i niskich kładek na wapienniku to krasnoludki nie robiły . Jak się coś zniszczy to pasowało by naprawić . Piszę to tylko dlatego że pojawiła się tu ta miejscówka , nikogo nie oskarżam . Fajne foty a Film coś się cholera nie ściąga ;)
ostatnim razem na wapienniku bylismy w ta sobote. zrobilismy tylko nsy i tyle w sumie, jedynie co to spadlem z klody raz co przesunela sie kloda pozniej poprawilem i dalej jezdzilem na niej wiec chyba nie byla zepsuta. a pozniej pojechalisy na ostrowy do sosnowca i tyle pozdrawiam
A mi się film kooooooompletnie nie podobał ;] Prawie zero montarzu.. film jest jakiś nie poukładany, wszystko dzieje się za szybko.. mi do gustu kompletnie nie przypadł.. jeżeli miałbym oceniać to -2/10... Nie było w tym filmie nic co by skłoniło do ponownego obejżenia... Coś strasznego... :/
Loty były niezła, muzyka ok i tylko za to film dostał 2....
bleNo najgorzej nie, ale nie lubię filmów zrobionych bez najmniejszego sensu.. tylko posklejane ujęcia... sam kiedyś taki zrobiłem.. ale to jest badziew maxymalny :D