Uwaga! W Gnieźnie skradziono rower KONA SHRED rocznik 2005, kolor brązowy. Ktokolwiek może pomóc w odnalezieniu roweru proszony jest o kontakt pod numerem 061-424-19-77 lub piście na moje gg
Rower był mojego kumpla więc ja dużo szczegółow nie znam. http://www.gkkg.pl/images/konashred.jpg
Elo!
Bez nerwów chłopaki, mi to zwisa bo to rower kumpla i nawet mnie nie prosił żebym cos tutaj pisał więc to jest tylko moja dobra wola, a chyba debili tu nie ma i każdy wie jak shred wygląda przecież to jest fucking masówka. Rower zginął sprzed sklepu spożywczego na dalkach w gnieźnie, ( mówi to coś wam) sądze ze nie buahahaha kolo zostawił go przed sklepem wraca ze sklepu a tu zonk, Rower był kupiony w ski teamie w poznaniu latem 2005 i był jeżdżony tak jak stał w sklepie więc wszystko seryjne. A znaki szcególne to sie go spytam ale raczej nie miał żadnych naklejek ani nic. Pozdro
Tej łysy te sapki to nie do mnie bo to rower kumpla a na takich to tylko debile trzeba w sumie wołać bo wychodzi jak ktomu zależy na rowerze ja bym nigdy go nie zostawił, Więc wiesz