Kim dla was jest Bender ?? <lol>

bombari
Kontakt:

Kim dla was jest Bender ?? <lol>

Post autor: bombari »

Chcialem poznac wasze opinie o tym ziomku .. bo np. muj kumpel jak oglada sobie nwd to dże ryja " JEZUS MARIA JAKI CZŁOWIEK " albo " ON SIE POPROSTU NIE PIER**** " jak dla mnie kolo wymiata ale techniki ma "troszku" malo no np. jak skakal takiego dropa na jednym filmiku to podjezdzal 4 razy i 4 razy nie ustal dopiero za 5 razem , po 4 miesiacach ustal , a na czym on jezdzi wogule <lol> a tego samego dropa Tyler Klassen walna za 1 razem majac tylko Boxxera i rame z 190 mm skoku to tylko przykad wiec w czym on jest niby taki dobry ??? wypowiadajcie sie bo musze kumpla zbesztać hyhy
" Get GEt GEt Psycho "
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

eee ja tam wole swoja mame ona nie jebie dropow ale fajna jest:D sasa;D

a bender tez człowiek kiedys umrze... jak kazdy...

wogule co to za bostwo?? jest szalony i co z tego?? mało takich jest?
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
Kamilek
Kontakt:

Post autor: Kamilek »

temat z dupy
A tak poza tym to czy nie ma techniki??
Sprubuj skoczyc takiego dropa 16 metrowego to zobaczymy czy ustoisz za pierwszym razem
http://www.dartmoor.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

twoj stary nie mial techniki jak cie robil.
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

:D dojebaliscie, napewno ma technike jakas bo inaczej spadajac jak worek ziemniakow zawsze by sie wywalal

ale dla mnie jest glupota walenie takich dropow niemal ze mionowo w dol, co innego jak jest dduza wysokosc ale leci sie tez dalego do przodu, to przyziemienie nie jest az takim pierdolnieciem jak w skokach bendera

kim dla mnie jest? odwaznym czlowiekiem z malym mozgiem
(czyli i.d.i.o.t.a), ktory jednak wiedzial jak sie sprzedac
20 inches isn't a crime
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

ja tam go podziwiam tylko za psychike, bo techniki porównując go do innych proriderów ma naprawde mało
bombari
Kontakt:

w czym jest taki dobry hmmm jakas tachnike ma ale czemu ne ma go na zadnym filmiku jak jezdi po ns'ach hmmm ciekawe ???
" Get GEt GEt Psycho "
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

lizzard king pisze:twoj stary nie mial techniki jak cie robil.
buhahahaha :D
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

w sumei to sie nie wypowiedzialem ;d

bendera widze jako czlowieka, ktory zapoczatkowal cos, zaczal to cos i inni po nim spapugowali. podziwiam go za technike, ktorej ma w gruncie rzeczy sporo. podziwiam go za odwage i checi.

jest napweno rownym kolesiem i jezdzi bardzo oldschoolowo, za co tez bardzo go lubie.

nie wyobrazam sobie bendera ktory wali dropa z supermenem. to jest juz wypaczenie.

walnac dropa to walnac dropa. zrobic tam jakis trik po drodze, to wtedy juz nie bedize drop tylko pokazowka.
bender sie nigdzie nie pokazuje, nie robi reklamy formom itd.

jest wielu riderow, ktorzy maja wlasny, wypracowany styl.
np. taki erenes, jezdzi naprawde zajebiscie. old school'owo, prefkcyjnie i "prosto". tak jak np. zielony.
a taki wojtus ;d to juz jezdzi jakos tak chaotycznie, bezladnie ;d i mi sie nie podoba to.

dpbre jest tez to, ze bender zawsze sie wszystkim kojarzy z kartolami i gleba na dropie. troche mnie to wkurwia. wszyscy sie uczepili jednej rzczeczy i robia od razu hece...

dobra, mniejsza.
bombari
Kontakt:

nie twierdze z on jest slaby ale kurde dziwi mnie to ze nigdy nie pokazal sie z innej strony ;/ wali dropy i wogule nie boi sie ale np. romaniuk i klassen z tego co widzialem tez wala super dropy nie tak potezne jak bender ale przynajmniej potrafia ustac ;D i sa super jezeli chodzi o techniki (kojaza mi sie firmowe wrecz stoliki z 1 footem romaniuka) a z bendera zrobiono kolesia legende porownywalnego do travisa pastrany
sry.za ortografie ;/
" Get GEt GEt Psycho "
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

w sumie to Bender jest już dość stary i z pewnością jest jednym z "ojców założycieli" dropizmu... A co do tego , że wali dropy i tylko tyle: nie każdy potrafi walnąć dropa 2 metry na płaskie, nie każdy walnie dropa 1,5 metra na płaskie i nie każdy walnie dropa 15 metrów na taki je.bitny zjazd...
i ustoi...to o czymś świadczy. A co do tego, że Bender nie macha rowerem po drodze do ziemii to nie jest ważne bo drop to drop a trik to trik. Dropanie dla samego dropania z coraz większej góry/skarpy/uskoku/skarpety (niepotrzebne skreślić) daje niektórym ogromną satysfakcję co widzę na swoim przykładzie. Rzekłem!

pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Kuurwa zaczyna sie znowu ;/
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

żałosny temat :?

ostatnio na dhz same gnojki :/

bombari ile ty masz lat :?
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
bombari
Kontakt:

17 :p a co ? gnojki ze zakladam temat lol dobra skonczmy i zostanmy tam gdzie zaszlismy ....
" Get GEt GEt Psycho "
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Czemu głupi temat. Raczej ma jakiś sens, bo nie brzmi w stylu 'kto to jest Bender'.

lizzard king dobrze napisał, że on to zapoczątkował i chcieć nie chcieć, jest legendą. Ze umie właściwie tylko skakać, spadać czy jak to określć wielkie dropy to już inna sprawa. Technike tez ma pewnie swoją skrzętnie opracowaną lol, ale jak widać nie zawsze skuteczna :P Nie każdy musi iść w jego ślady, ale koleś ma przeupór i samozaparcie, ze tak w kółko może. Drugiego takiego nie będzie...
http://dhcyc.pinkbike.com
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

nie ma techniki?to ciekawe...czy koles bez techniki zrobilby backflipa na dropie?a ten kolo zrobil...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pepikDH^
Kontakt:

Post autor: pepikDH^ »

TO JEGO STYL WIęC MOżECIE GO NIEKRYTYKOWAć BO TEN PAN POTRAFI DUżO WIęCEJ OD WAS,ZALICZAł NAJWIęKSZE DROPY,śCIANKI,GAPY Z NO FOOTEREM,BACKFLIPA NA ok25kg KROWIE I WIELE WIęCEJ,NIEWSPOMINAJąC JUż O PRęDKOśCIACH I TECHNICZNEJ JEZDZIE W NAJBARDZIEJ WYMAGAJąCYM MIEJSCU NA ZIEMI DLA BIKERA
***************TEMAT Z DOOPY******************
Puzel
Kontakt:

Post autor: Puzel »

jest to jeden z najlepszych bajkerow wszechczasow i nie sądze zeby był kiedyś ktoś taki jeszcze.. Nie mowcie ze spada jak worek ziemiakow bo jak wy byście lecieli z dropa 15 m ? a czy nie ma techniki to nie skomentuje tego bo zeby powiedziec ze on nie ma techniki to trzeba być debilem :O widziales wsyzstki z nim filmy ? to sie nie wypowiadaj bo on nie tylko potrafi spadać dropy zaufaj mi :>... jest pozno i nie chcialo mi sei czytać wszystkich postow wiec skierowałem to do pierwszegbo i ktoregos ktory przeczytalem :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=719658

www.gdfr.ima.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Idolem, ktoremu nie dorastam do piet
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ