szprychy na 24" .....rzadkosc??
szprychy na 24" .....rzadkosc??
Kupiłem sobie obrecze na 24 i ide normalnie do sklepu rowerowego i mówie ze chce zaplesc koło, po czym dowiaduje sie ze nie szprych na 24 ( niegdy nie mieli) mysle o co chodzi ... dzwonie do innch sklepów - mówia ze maja -a gdy przyjezdzam na miejsce słysze : na 24" chyba sie pomyliło komus jak rozmawiał przez telefon u nas nie ma ... dopiero pod sam wieczór znalazłem sklep gdzie sciagna mi te szprychy ...
Jak jest u was bo ja sie dziwie ze nie było tych szprych ... a jezeli juz to jakies wywalone po 3-4 zł...
Jak jest u was bo ja sie dziwie ze nie było tych szprych ... a jezeli juz to jakies wywalone po 3-4 zł...
Poprostu część sklepów dopiero 'odkrywa' nowe odmiany mtb, u nas też jest takich kilka, ale ja mam już swoje sprawdzone. Niepowiem, że co sobie umyśle to jest, ale ludzie są na tyle rozgarnięci, ze ściągaja jeśli trzeba, a nie udają głupich, no, jeżeli wogóle dystrybutor ma dany towar (...). 24 też nie było najłatwiej zapleść, kupa kombinowania z nyplami, szprychami, sposobami zaplatania, ale w końcu wyszło. Nacierpiałem sie, ale było warto :d Na 24 jest po co czekać :D
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
Re: szprychy na 24" .....rzadkosc??
tez mialem problem z tym zeby zaplesc 24 :/ fakt ze to byla koncowka zimy ale jednak. Polecam sklep www.rowerowy.com tam dostalm szprychy jakie chcialem tylko szprych nie maja w ofercie na stronie wiec trza do nich zadzwonic i pogadac i oni dadza wiecej instrukcji
dhcyc dokladnie jak napisal czesc sklepow odkrywa nwoe trendy. Puszczajac texty w stylu ze ponit jest tak smao dobry jak pussy, a ze jakis tam novatec to ******* bo nawet najtansze piasty shimano sa lepsze ;] U nas w jednym sklepie czesto mozna slyszec takie texty co dziwne od czolowego polskiego zawodnika od maratonow. Za to drugi sklepik prowadzi mily starszy pan otwarty na wszelkie propozycje :P/ CO do szprych itp tez ciezko mi bylo dostac cokolwiek do 24'. Ale wawa przeciez jest w **** razy wieksza niz moje miasteczko ;]
Ssij pento