Ukradli fure wawa!!!!
-
- Kontakt:
Ukradli fure wawa!!!!
jakies 30 min temu ukradli samochod mojej siostry( RONDO ARMI LUDOWEj) BIAŁY LANOS SEDAN
Z PRZODU MIAŁ POD LAMPAMI NAKLEJKI CZASZKI i zbite swiatło przeciw mgielne!!!
DUUUZE ZNALEZNE !!!!!!!!1/3 wartosci!!!!
nie był ubezpieczony!!!!!!!
prosił bym modów zeby ten temat pozostał tu pzrez jakąs godzinke a potem został przeniesiony do skradzione!!!
pozdrawiam!!!
kontakt 660494959!!!!!!
Z PRZODU MIAŁ POD LAMPAMI NAKLEJKI CZASZKI i zbite swiatło przeciw mgielne!!!
DUUUZE ZNALEZNE !!!!!!!!1/3 wartosci!!!!
nie był ubezpieczony!!!!!!!
prosił bym modów zeby ten temat pozostał tu pzrez jakąs godzinke a potem został przeniesiony do skradzione!!!
pozdrawiam!!!
kontakt 660494959!!!!!!
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
Tzn smiem domniemywac ze ukradli go nie z ronda tylko kolo ronda? zreszta co to ma za znaczenie chu*e i tyle. Jednak wydaje mi sie ze polowa samochodu jedzie na polodnie a druga na polnoc polski;/ jak mojejmu kumplowi z roboty kropneli fabie(mial ja 2tyg:/)to silnik znalezli na gieldzie w Gliwicach i tylko tyle odzyskal naszzescie ubezpieczony byl boo nowy. Wiec nic a nic nie zazdroszcze ale moze sie znajdzie choc z zapalem polskich policjantow nawet jak znajda to nie skojaza faktow i dadza zlodziejowi wskazowki jak dojechac do pierwszej lepszej dziupli;/ pozdro
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
Współczuję....mi machnęli sejczola 1,1....na policji powiedzieli, ze na weekend bede mogl go kupic w czesciach na gieldzie. Dobrze, ze byl ubezp. Oczy dookola glowy. Praga looka.....moze jakas dokladna fota fury?? lanosow jest od cholery...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt:
Staremu mojego kumpla ukradli spod miejsca pracy wypasiona w kosmos ML-ke (merca). Tyle, że on to zauważył i razem z innym pracownikiem ich sledzili. Dojechali do jakiegos lasu, stamtąd zadzwonili na policje. I zgadnijcie, powiedzieli im ze nie ma dostepnych radiowozow i ze nie przyjada... a oni do lasu juz bali sie za nimi wjezdzac, nie dziwie sie... HWDP
http://wojtekkrk.pinkbike.com/ -> zapraszam :)