OKRADZIONY SKLEP KRAKÓW ?????
OKRADZIONY SKLEP KRAKÓW ?????
Witam,
Wiem ze to nie do końca ten dział ale sprawa wazna i szybka.
Otóz wpadło dziś do mnie do serwisu kilku drechów i sie zapytali czy nie chce kupić jakichś części ??
Zapytałem co mają ??
Pokazali mi kilka mostków i innych pierdół. Starałem sie zapamiętać choć jedna rzecz dobrze i utkwił mi w pamieći mostek BBB podobny do PAZZAZa z naklejoną ceną 149zł na czerwono-rózowej metce. Oczyiwście nowy na blistrze.
I teraz pytanie !! Bo wiem ze napewno te drechy nie miały tego od dystrybuotra.. czy nie było jakichś kradzież w sklepach czy coś ?? Bo umówiłem sie z goścmi na jutro na 18 ze popytam i zeby któryś wpadł sie dowiedzieć czy nie mam klienta.
Sprawa ważna bo jeżeli dowiem sie skąd to zajumali to mozna to zgłosić na policje i mądrze rozegrać.
Czekam na odp.
Wiem ze to nie do końca ten dział ale sprawa wazna i szybka.
Otóz wpadło dziś do mnie do serwisu kilku drechów i sie zapytali czy nie chce kupić jakichś części ??
Zapytałem co mają ??
Pokazali mi kilka mostków i innych pierdół. Starałem sie zapamiętać choć jedna rzecz dobrze i utkwił mi w pamieći mostek BBB podobny do PAZZAZa z naklejoną ceną 149zł na czerwono-rózowej metce. Oczyiwście nowy na blistrze.
I teraz pytanie !! Bo wiem ze napewno te drechy nie miały tego od dystrybuotra.. czy nie było jakichś kradzież w sklepach czy coś ?? Bo umówiłem sie z goścmi na jutro na 18 ze popytam i zeby któryś wpadł sie dowiedzieć czy nie mam klienta.
Sprawa ważna bo jeżeli dowiem sie skąd to zajumali to mozna to zgłosić na policje i mądrze rozegrać.
Czekam na odp.
wystarczy że masz podejrzenia o dokonanie jumy......zgłaszasz to na pały....i ustawiasz się z drechami......tak jak planowano....pały powinny czekać na nich ...i obgadać sprawę....może się okazać że kolesie nie pierwszy raz cos zbroili....
dryń na pały i ustawkę rób....
Tępic trzeba złodziejstwo ubrane w szelest....
dryń na pały i ustawkę rób....
Tępic trzeba złodziejstwo ubrane w szelest....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Dragon-kr czerwono-różowe naklejki - tego jest pełno w MAKRO, CASTORAMIE i sklepach papierniczych:]
Poza tym, zeby z cyclo cos wyniesc trzeba sie dostać za lade <zawstydzony>:D A na 'sali' sklepowej wszystko jest w gablotach...
Takze wątpie zeby to było z cyclo:)
Poza tym Jarek i Berni stoją na straży to tymbardziej nikt obcy nie wejdzie za lade bez pozwolenia:P
Poza tym, zeby z cyclo cos wyniesc trzeba sie dostać za lade <zawstydzony>:D A na 'sali' sklepowej wszystko jest w gablotach...
Takze wątpie zeby to było z cyclo:)
Poza tym Jarek i Berni stoją na straży to tymbardziej nikt obcy nie wejdzie za lade bez pozwolenia:P
www.feel-free.pl
.MACIEK. jak jesteś z cieszyna to pewnie byli w drodze do czech :P więc rowerków nieodzyskacie
Schodek najlepiej zeby motomysz kupił to i umówił sie z nimi na współprace.. drugi raz też by kupił a za 3 poprosił by o cały asortymęt ich i wtedy policja
Schodek najlepiej zeby motomysz kupił to i umówił sie z nimi na współprace.. drugi raz też by kupił a za 3 poprosił by o cały asortymęt ich i wtedy policja
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
gg:3119933