bop stonebraker vs author agang
bop stonebraker vs author agang
Witam! Która rame wybrać spośród tych dwóch z tym że bop byłby nowy a agang uzywka jednak cena ta sama.Weźcie także pod uwage co potem ewentualnie łatwiej by było sprzedać czy dużo używanego aganga czy mało używanego bopa:) Ramka generalnie ma być używana do dualu troche dirtu i streetu.Bedzie jeźdzona z amorkiem 130mm.Bardzo proszę o sensowne odpowiedzi.pozdrawiam :)
-
- Kontakt:
A teraz ile z tych osób co się wypowiedziało powyżej jeźziło na a-gangu i na bopie?
Pewnie niewiele. Nie wiem dlaczego tak jest, że duzo osób na tym forum kieruje się nazwą, a nie tym jak dana część może się sprawdzić w jeździe i jakie beda własne odczucia.
Pozdro
Jasiek
Pewnie niewiele. Nie wiem dlaczego tak jest, że duzo osób na tym forum kieruje się nazwą, a nie tym jak dana część może się sprawdzić w jeździe i jakie beda własne odczucia.
Pozdro
Jasiek
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
jasiek
pfffff kieruje sie nazwa bo jak slysze bop to przypomina mi sie jak kumpel opowiadal ze noname'a w stylu bopa prostowal skaczac na widelkach bo sie pogly po iedlugim czasie lajtowej jazdy. kolejny cos bopoodobne od marnego mechanika na tylnich widlach polamal. a w gangach to co? jak nakurwiasz to odpadnie glowka, racja, ale to naprawde trzeba sie postarac :}
o bopie zapomnij zal hajsu...
pfffff kieruje sie nazwa bo jak slysze bop to przypomina mi sie jak kumpel opowiadal ze noname'a w stylu bopa prostowal skaczac na widelkach bo sie pogly po iedlugim czasie lajtowej jazdy. kolejny cos bopoodobne od marnego mechanika na tylnich widlach polamal. a w gangach to co? jak nakurwiasz to odpadnie glowka, racja, ale to naprawde trzeba sie postarac :}
o bopie zapomnij zal hajsu...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
komornik wiesz jak patrze na wiele innych rzeczy moge odniesc takie wrazenie, ale okazuja sie one gowniane :} a takie firmy co pachna tanizna to w 99% robia takie produkty, i temu nei zaprzeczysz, a w cuda od dawna nie wierze bvy cudownie zrobili rame o wytrzymalosci wiekszej niz gangi
www.bikeaction.pl