Film wawa 11.05.06.
-
- Kontakt:
Film wawa 11.05.06.
http://tv.isg.si/site/?q=filebrowser/lizzard marines
ten film jest przestroga dla tych co jezdza bez kaskow.
obejrzyjcie... to film z dzis, latalismy "nowego" dropa no i oczywiscie nie obylo sie bez mojej gleby....
zoabczcie, mysle, ze warto ;d
ten film jest przestroga dla tych co jezdza bez kaskow.
obejrzyjcie... to film z dzis, latalismy "nowego" dropa no i oczywiscie nie obylo sie bez mojej gleby....
zoabczcie, mysle, ze warto ;d
-
- Kontakt:
moze dropik nie jest jakis duzy ale ma kiepskie w sensie krotkie ladowanie i fatalny zjazd z niego nie mowiac o napedzie dlugosci niecalych dwoch rowerow. goraco sie robi jak sie go leci:P powiem tylko ze jestesmy pierwszymi w wawie ktorzy to lecieli. kilku przed nami wydygalo:P
Co sie stalo z tym freeridem.......
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ojezu tu nie chodzilo o jego wysokosc czy cos tylko o to ze to jest calkiem nowy drop i go skoczylismy i to nagralismy, i nie mielismy zamiaru robic z tego 16 metrowca tylko pare osob gadalo ze sie nie da skoczyc a my pokazalismy ze sie da. a ta cala oprawa to ubieranie itd to dla jaj, a rozgrzewka to podstawa przed kazdym pojezdzeniem, chyba ze wolicie sobie poizrywac miesnie.
-
- Kontakt:
ale lizard lubi pomontowac ^^
ja w zasadzie gadalem ze jesy ******* i sami potwierdziliscie moja teze :P gratz za skoczenie bo obecnie to chyba wasz najwiekszy? :)
jak go robilismy zjebalismy spadaczke i najazd, wydawalo sie ze cos co ma niecale 5m rozpedu nie bedzie latwe do przekurwienia, okazalo sie inaczej, zreszta widac bylo gdzie chlopaki ladowali
ja w zasadzie gadalem ze jesy ******* i sami potwierdziliscie moja teze :P gratz za skoczenie bo obecnie to chyba wasz najwiekszy? :)
jak go robilismy zjebalismy spadaczke i najazd, wydawalo sie ze cos co ma niecale 5m rozpedu nie bedzie latwe do przekurwienia, okazalo sie inaczej, zreszta widac bylo gdzie chlopaki ladowali
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
nno co ty Inur nie powiesz....:P mowie ze to tak dla frajdy bylo:D:P
johnny31 a tak swoja droga to chetnie sie ustawimy w niedziele z toba na tym dropie to zobaczymy czy go polecisz. bo nie stales tam i gadasz.... Tam margines bledu jest rowny 0. albo bedzie wszystko idealnie albo lezysz. napisz tylko o ktorej mozesz.
johnny31 a tak swoja droga to chetnie sie ustawimy w niedziele z toba na tym dropie to zobaczymy czy go polecisz. bo nie stales tam i gadasz.... Tam margines bledu jest rowny 0. albo bedzie wszystko idealnie albo lezysz. napisz tylko o ktorej mozesz.
-
- Kontakt: