Korba FlybaR Wheel Steel vs. Holzfeller

PonętnyRomeK
Kontakt:

Korba FlybaR Wheel Steel vs. Holzfeller

Post autor: PonętnyRomeK »

Witam, co sądzicie o tej korbie --> http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/produ ... cts_id=101 ?
Czy lepsze będzie to --> http://bike-center.home.pl/product_info ... ucts_id=46 ? Bo cenowo wychodzi mniej więcej tak samo, bo ta droższa jest z wkładem.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wyglada fajnie, ale jest 200 zl drozsza od mojej reborn cobra, a nie dosc ze wyglada praktycznie identycznie. To ten reborn jest naprawde fajny. nawet biorac pod uwage kupno nowego blatu i tak jest 100 tansza. Pzdr Jak ty doedytowales to ja tez. Zalezy do czego korby bmxowe sa ciezsze mocniejsze i sztywniejsze. Jezeli jezdzisz jakis dirt street itp biez korbe bmx. Jak cos innego to lzejszego truvativa.
Ssij pento
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

ja tam lubie alu korby mtb, hussefelty np: ile ludzi na tym jezdzi, a problemy sa tylko z tulejkami, a rurkowe pekaja jak idzie, niewazne czy salt, czy profile, i tak peknie.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Mietek
Kontakt:

Post autor: Mietek »

Sulring Praktycznie tak samo? Jak to jest praktycznie to samo to moja Pussy to praktycznie BMX. Śruby są wkręcane do środka korby i nie wystają tak jak w Rebornie. Poza tym sprocket z rockringiem! Taki sprocket może kosztować zdrowo ponad 150zł.
mdfkkkka Jak masz kase to bierz tego Flybara, a jeśli wolisz oszczędzić to bierz reborna.
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

Mietek, mdfkkkka się o nic nie pytał jak dla mnie :p

Ja jestem za alu bo lżejsze
ODPOWIEDZ