Moj rower: Co wy na to?
Moj rower: Co wy na to?
rama: destroyer street
obręcze:2X dartmoor blizard 24"
szprychy:2X komplet DT Champion
piasty:2X NS
widelec:flybar
kierownica:Dartmoor handlebar dirter
mostek:dartmoor wallbird
klamka:Avid 5
hamulec:AVID 5 (tarcza)
opony:2X kenda k-rad
sztyca+zacisk: Destroyer
rączki:Primo corey martinez
siodełko:Mcselle BMX
łańcuch:KMC
korby+suport:Reborn Cobra
pedały: NS Panacake
stery : FSA PIG
obręcze:2X dartmoor blizard 24"
szprychy:2X komplet DT Champion
piasty:2X NS
widelec:flybar
kierownica:Dartmoor handlebar dirter
mostek:dartmoor wallbird
klamka:Avid 5
hamulec:AVID 5 (tarcza)
opony:2X kenda k-rad
sztyca+zacisk: Destroyer
rączki:Primo corey martinez
siodełko:Mcselle BMX
łańcuch:KMC
korby+suport:Reborn Cobra
pedały: NS Panacake
stery : FSA PIG
moim zdaniem rower bardzo fajny, bardzo bardzo, tylko 2 male szczegoly: zamiast chujowej sztycy i chujowego siodla kup sztyce accenta na 2 sruby i siodlo author bmx, cenowo tak samo, jakosciowo duuzo lepiej.. i bedziesz jeszcze mial problem z piasta, bo albo zmienisz sprocket (zebatke) na 32t albo kupisz sobie piaste reborn grind z wolnobiegiem 18t. ja bym zrobil to drugie, bo wyjdzie o 100 taniej a ta piasta reborna jest naprawde dobra, jest 2x wieksza niz sie to wydaje ze zdjec :) a k-rady wez te 60tpi
-
- Kontakt:
Re: Moj rower: Co wy na to?
Może być :] nic idealnego ale może być :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
No to będzie wypaśna streetóweczka :) Siodło tak jak już ktoś napisał earthworks couch.
Co do pedałów to polecam authory za 50zł... Stosunek jakości do ceny jest świetny.. Piny dobrze trzymają, dostajesz gratis zapasowe piny (na jedną stronę pedała). Łapią malutkie luzy, które się nie powiększają (oczywiście można skręcić(zlikwidować))... W czasie gdy znajomy połamał dwie ośki w pancakach, ja nie musiałem nawet kiwnąć palcem... ;o
Piasty: wolałbym novateca, który jest naprawdę wybitny jak za swoją cenę...
Cała reszta to dobry wybór
Co do pedałów to polecam authory za 50zł... Stosunek jakości do ceny jest świetny.. Piny dobrze trzymają, dostajesz gratis zapasowe piny (na jedną stronę pedała). Łapią malutkie luzy, które się nie powiększają (oczywiście można skręcić(zlikwidować))... W czasie gdy znajomy połamał dwie ośki w pancakach, ja nie musiałem nawet kiwnąć palcem... ;o
Piasty: wolałbym novateca, który jest naprawdę wybitny jak za swoją cenę...
Cała reszta to dobry wybór
-
- Kontakt:
jeżeli chodzi o siodło to chciałbym to Mcselle BMX ze wzorem białego moro ponie waż kosztuje jedyne 39zł :) a sztyce dostałbym za free od destroyera także jakby cie pogieła to bym inną kupił. A jeżeli chodzi o cene to mniej niż 2000zl już sobie po sklepach polukałem i fajne okazje znalazłem :) także jak sprzedam starego złoma to ( w tym tygodniu ) to jak dobrez pujdzie to bede na nowym destroyerze smigał
jeżeli chodzi o siodło to chciałbym to Mcselle BMX ze wzorem białego moro ponieważ kosztuje jedyne 39zł :) a sztyce dostałbym za free od destroyera także jakby sie pogieła to bym inną kupił. A jeżeli chodzi o cene to mniej niż 2000zl już sobie po sklepach polukałem i fajne okazje znalazłem :) także jak sprzedam starego złoma ( w tym tygodniu ) to jak dobrez pójdzie to bede na nowym destroyerze smigał za dwa tygodnie