Film wawa 11.05.06.
-
- Kontakt:
aaa
to jest taki tajny kawalek, ktory znalazl rafal kiedys tam ;d
ogolnie sie zastanawiam czy powiedziec tytul, bo byc moze go bede jeszcze wykozystywal :P
johnny31 to wpadniesz polatac? bo jestem ciekaw jak polecisz, jak dla ciebie to takie "z igly widly".... moze i drop nie jest duzy, ma zaledwie 3.1m, ale jest zajebiscie technicznie trudny. serio serio.... z boku stoi drop ktory jest prawie tak samo duzy jak ten, ale lata sie go... z palcem w dupie...
to jest taki tajny kawalek, ktory znalazl rafal kiedys tam ;d
ogolnie sie zastanawiam czy powiedziec tytul, bo byc moze go bede jeszcze wykozystywal :P
johnny31 to wpadniesz polatac? bo jestem ciekaw jak polecisz, jak dla ciebie to takie "z igly widly".... moze i drop nie jest duzy, ma zaledwie 3.1m, ale jest zajebiscie technicznie trudny. serio serio.... z boku stoi drop ktory jest prawie tak samo duzy jak ten, ale lata sie go... z palcem w dupie...
-
- Kontakt:
i sie bardzo ciesze ze chodizlo o pokazanie noewgo dropa...ale mi chodzi o to w jaki sposob zrobilsie ten film...jakby to byloi nie wiadomo co...a to ze trudny to widze bo po ladowaniu nie ma dlaszej drogi i trzeb od razu hamowac...tak RAFAL_WUFR tak samo ja moge CI powidziec zebys sie ze mna poscigal na torze :) kazdy robi co innego i tyle ja dropow nie lubie i ich nie skacze wiec pewnie bym na morde polcial albo bym rozjechal rower i tyle by bylo...nie ma co sie klucic
pozdROWER
pozdROWER
http://www.superliga.pl/_files/gallery/2008_chorzow/021.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: