DH Wisła 28 maj
chłopaki, trasa ma ok 2km długości, luźnych kamieni nie ma, jedynie na górze jest troche ale zbyt niebezpiecznie nie jest, jest pare ciekawych hopek i jedna baaaaaardzo ciekawa, oczywiście do wszystkich będzie objazd, tego 2-3m dropa o którymś ktoś wyżej wspominał już nie ma, ogólnie to stromo i jazda cały czas w lesie, zostało jeszcze pare spraw kosmetycznych które dzisiej załatwimy no i od 17.05.2006 zapraszamy do jazdy i oczywiście na zawody :)
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
Pojechał bym sobie a tu ci ani FF ani zbroi ;]
Ja z Dolnego Śląska i tak prawde mowiąc to my chyba nic nie mamy do dh za bardzo. Szrenica jednynie ale mam kawałek niestety.
No i do wisły tez mam niezłą wybrawe, powozem PKP poł dnia zapewne :/
Pozdrawiam i zycze zawodnikom nie opuszczania trasy metodą na przez kiere tudzież w drzewo, stylowych lotow i wysokich miejsc.
Ja z Dolnego Śląska i tak prawde mowiąc to my chyba nic nie mamy do dh za bardzo. Szrenica jednynie ale mam kawałek niestety.
No i do wisły tez mam niezłą wybrawe, powozem PKP poł dnia zapewne :/
Pozdrawiam i zycze zawodnikom nie opuszczania trasy metodą na przez kiere tudzież w drzewo, stylowych lotow i wysokich miejsc.
Kupie: DHX 5.0 222
Szymon ja to pisze z odpowiadań Bartka a ja bym bardzo chętnie tam wpadł pobudowac trase tylko że ja nie mam się tam za bardzo jak dostać a na rowerze przecież nie pojade :/ Moi starsi robią dość długo no i w tym jest problem a oni mnie za bardzo nie chcą wozić. Napisz na gg sobie pogadamy 6307503
http://www.team.hadronsport.com/