Słuchajcie mam problem co do kupna ramy zastanawiałem sie nad tymi dwoma i niewiem jaką wybrac mój wzrost to ok 175 cm .... pomózcie plz ... bedzie amorek Sr XCR 120 mm :(:(:( POMOCY POMÓZCIE MI
ja mam kombinacje cocaine i xcr 120mm super geo, dorze wyrywa na manuala, no i ogulnie super tylko kup se ocłony na golenie bo uszczele to magnez na syf
Wez darmoora ja mam i ramka wypas jak za ta cene i najlepsze jest to ze narazie chyba jej nikt nie zlamal a jej wykonanie jest naprawde dobre. Lepiej miec krotka rame
bierz Dartmoora i sie nawet nie zastanawiaj ;D fajne geo. mam rozmiar 13" i nawet przy moim wzroście (187cm) sie fajnie śmiga ;P
edit: zapomiałem dodać że nie warto pakować do niego amora ze skokiem mniejszym niż 120mm... ja mam koło 90-95mm (z konieczności - brak funduszy na nowy...) i np. strasznie ciężko wyrwac go na manuala (tym bardziej jak dopiero się uczysz... ;)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ja też miałem Dartmoora i jest naprawde fajną ramą polecam :] tylko z amorkiem o większym skoku ?(CZYT. 130mm) jest bardzo dobrze do przy małym tak około 80mm jest nie zbyt przyjemnie :]
Ja mam 187cm wzrostu dartmoora 15" oba koła 24" i sztywniaka CMP jest bosko po prostu; krótka = bardziej zwrotna i łatwiej wyrwać. Dartmoor ma fajne geo i jest bardzo stabilny w locie na hopie jak lecisz to cie nie zarzuca na boki masz pelna kontrole nad rowerem. A cocaina nie am elementu CNC.
Ja bym brał dartmoora
ja mam cocaine i nienarzekam. polecam ją dlatego że to nie polskie jest, a dartmoore jest polski i niewiadomo jak długo wytrzyma. aczkolwiek dartmoore porządnie wygląda.
dzieki wam chłopaki za wypowiedzi .... narazie posiadam Pointa 15` jest bardzo podobny do Dartmoora tylko niema tego wzmocnienia przy główce ... ale jak bede zmieniał to wezme dartmoora THX pzdr for all !!