No więc jak Wam się podobała dzisiejsza impreza?
Mi jak najbardziej, znowu OneManTeam świetnie się spisał, no i cholera mają zajebistego farta z pogodą.
Wygrał Maciek Qcbora przed Diabłem; były także zawody w bekaniu, a na dircie Tomek odwalał Backflipy !!!! i w ogóle było extra :)))))
Temat 24" juz omowilismy - wyciagnelismy wnioski i z pewnoscia na nastepnym wyscigu nie popelnimy tego bledu... a wogole to dzieki za wszystkie uwagi...
Impreza byla konkretna! Szkoda chlopakow co sie porozbijali, polamali, itp... Gdyby nie obsuwa z karetka, to juz wogole bylby wypas... A i dostalem czapke, jestem zajebisty :P Pozdro dla ekipy OMT i wszystkich ktorzy byli!
Mosesie:
Jeśli chodzi o sugestie - weź pod uwagę moją - w przerwie pomiędzy rundą kwalifikacyjną a wyścigami właściwymi jest czas na dirt jumping a to zagwarantuje, że ludziska się nie rozejdą i wcześniej będzie można wrócić do domu. Uff, zmęczyłem się nic nie robieniem i w rezultacie nie chciało mi się iść na mega balangę.
Mnie najbardziej podobała się wypowiedź Kuby Koniuszewskiego.
- Mój tata jest najlepszy bo był drugi.
- A dlaczego był drugi?
- Bo go głupi Maciek objechał.
http://bmx.wolomin.net.pl/br1.html oto foty jakie udało się mojemu kumplowi strzelić na zawodach i uprzedzam, że nie jest on zawodowo fotografem :)))))
juszyn, szkoda, że nie wrzuciliście tych fotek najpierw do jakiegoś photoshopa i ich nie obrobili (kontrast, jaśność itd.) bo strasznie kiepsko na nich widać :(
Wiem, że mogłem ale nie chciało mi się strasznie trochę ich było a tez nie chciałem większości wywalać i skupiać się na najlepszych to postanowiłem je tylko zmniejszyć i wrzucić do netu.