może jeszcze niewiecie ale Kapitan Wąś do budowy swoich wąsów urzył tego samego materiału (sprowadzonego z texasu) co chuck norris ma brode. Kapitan pod swoim wąsem trzyma zapasowy rower (jakby ten na którym śmiga uległ zniszczeniu). we wtorek spróbuje zrobić mu fote. pzdr
Słuchajcie wszyscy ! Capt. Wąs jest największym pro na świecie! On skacze step upy w dół a dropy do góry. widzieliście kiedys takie rzeczy? On lepszy od nemerona i chucka razem wziętych jest ! A btw nemero ma podobno sponsoring duncona, sam mi powiedział, mówił również że dali teamowi 2 pitbulle.
ej a może by tak pogadać z elo nemero żeby kapitan wąs był w teamie bullhorna? mysle że jakby się capitan zgodził to by byl wielki zaszczyt że 2 największych pro w jednym teamie są.
a nie o wasacza na italbiku...to inna historia...chociaz koles też jest dobry...
ja tam z nikogo nie leje...ale jak widze niektórych ludzi to jestem za aborcją...
kapitan Wąs + Nemero = 201% elonemero..
co do "luzactwa"kapitana....nc
pozdroo
a to mi sie wlasnie rozchodzilo o chlopa na italbike'u z wąsem... a nie o tego kolesia...
a co do sponsoringu przez DC Nemera i jego teamu... nie mam już do nich siły... niech sobie jeżdżą z kim chcą i gdzie chcą, i z bagażnikami BullHorn'a:D
Jasiu Ty tez mozesz sobie napisac ze Cie sponsoruje DC i wtedy bedziesz bardziej elo..a jak sobie zbudujesz na podworku za domem 0,5m dabla to bedziesz jeszcze bardziej elo i bedziesz mogl zalozyc wlasny tim.funkcje maskotki moze w nim pelnic Jasiek K. :D
olisko
Chyba jednak nie wiesz o jakiego kolesia chodzi... Ten ziomek z bull-horn'a jest lajtowy i nie ma nic wspolnego z wasatym oprocz nazwiska! Tyle odemnie, pozdro
Dokładnie. Wąsu z Bullhorna jest Wporzo Nigga, 100% Elo Ziom, a Kapitan Wąsaty jest totalnie przejebany. Niedodupcony jakiś. Poprostu jestem w szkou że coś takiego może egzystować razem z nami w - tak mi się wydaje - cywilizowanym kraju, bo o przyjeżdżaniu na dual® to już nie wspominam...
Prokop, o jakim "cywilizowanym" kraju ty mówisz?
bo chyba nie o IV rzeszy moherowej (czyt. polsce). powinniśmy się cieszyć że ażtyle tras mamy w polsce. i smucić że tylko tyle kosciołów. a dj was przyjezdza na dual żeby się lansować. zapomniałeś?
ale miałeś farta prokop. podczas robienia foty w tle objawił się Kapitan. ja też tak chce. może by tą fote na foto stulecia na pinkbiku dać? dlaczego masz niechęc do pana Wąsa? bo się niemyje? niezmienia ubrań? niegoli sie?