Jak zrobic sobie przelotki do linki od hampli.
Moja rama nie ma niestety przystosowanych do tego fabrycznie tego typu rzeczy wiec jak ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie to zapodajcie swoje pomysły.
Długi weekend idzie nie bede przeciez jeździł z odstającą linką !!!!!!
Pozdr for ALL
Ja bym próbował z zipem (taki plastikowy zaciskowy pasek) i jakas podkladka... reszta nalezy do Ciebie:) tylko dobrze rame czyms zabezpiecz żeby się nie rysowała...
No piszcie ludziska piszcie nie pozwólcie mi siedziec w długi weekend w chacie przed tv!!!!!!
A ma byc taka zajebista pogoda trzeba wyprowadzic BIKE na spacer hehehe......
Dobry patent to taki platikowy zacisk (używają go też do spinania kabli) ale to może troche ramke rysować więć można sobie podkleic pod spód na ramie taśma izolacyjną. Albo przyskleiasz do ramy linke taśma izo. :)
hehehe... ja mialem patent, mojego pieknego srebreno rowera z duuuzym napisem wheeler ze wzgeldu na miejsce zamiszkania (wawa... :|) OBKLEILEM calego tasma :P paru ludzi mowc mzoe o co nie lepiej lakeir itp... a wiecie co wam powiem? ostatnio spredzalem ta ramke (bo to 17 xc byla :]) i jak zdjemowalem ta tasme to az sie zdzwilem. zadnej ryski na niej normalnie jak nowa!! :D a ze to dla kobiety mojego kumpla bylo to tym lepiej :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A to w MK BIKE w dziale hamulce i okładziny są jakies przelotki do przewodu hydr.
Ma juz moze to ktos????
Bo to wkoncu 15 zeta, a jka beda do dupy to se je potem tam tez wsadze