ciekawy blog :-)))
""Witam.:D Jestem Michał mam prawie 15lat.Mieszkam w Poznaniu na smochowicach ....:D:D
Napisz do mnie""
zabrzmiało troche jak ogłoszenie matrymonialne :D
ja również nie widze sensu robienia takiego bloga, chyba że kolesie czerpią z tego jakąś satysfakcje (nie wiem jaką, na świecie żyją różni ludzie) mi tam sie nie podoba takie "coś"
Pozdro 601
Napisz do mnie""
zabrzmiało troche jak ogłoszenie matrymonialne :D
ja również nie widze sensu robienia takiego bloga, chyba że kolesie czerpią z tego jakąś satysfakcje (nie wiem jaką, na świecie żyją różni ludzie) mi tam sie nie podoba takie "coś"
Pozdro 601
-
- Kontakt:
Re: ciekawy blog :-)))
teraz nalezy sie zastanowic czy to babolfr sam postanowil umiescic link na forum dh czy to ten koles chcial :D bo moze koles robi to dla siebie interesuje sie informatyka i porwadzi sobie bloga...roznie bywa :) mysle ze nie oplaca sie ciagnac dalej tematu. :)babolfr pisze:mój kupel założył blog
W tym momencie mnie zjechałeś... blog umieściłem w celu pokazania że na świecie są i tacy ludzie którzy skaczą na sklepowych rowerach i myślą że mają najlepsze rowery na świecie. Nie bronie im skakać ale najpierw powinni nauczyć sie czegoś ciekawgo , a dopiero później założyć blog lub stronke. Takie jest moje zdanie na ten temat i zapewniam ze to nie mój blog.
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Ale tu już nie chodzi o to jak kto zaczynał...chodzi o to po co oni się z tym afiszują? Niech się uczą jeżdzić, a jak będa mieli coś do pokazania to dopiero niech pokazują. Takie rzeczy są żenujące, a założe sie że jak wejdą tu i zobaczą co piszemy to będzie foch i koniec z jazdą itd lol2
http://dhcyc.pinkbike.com