festiwal udany jak najbardziej, dzieki wielkie za foty! i wielki pokłon dla Anałany. Nie wiem co pisać bo dalej jestem pod wływem adrenaliny :P było masakrycznie
cieszy mnie to ze wam sie podobalo!! przed chwilka bylem u wojtusia, wszytko u niego juz w porzadku, troche polezy i moze juz spokojnie wyjsc do domu, narazie sie nudzi i oglada szpitalne TV. nastepna biba juz wkrotce, ale info jescze bedzie, dzieki za przybycie
ja mam 2 pytania :
1) jak ma ktos jakies foty kolesi na bmx-ach co skakali z dirtów jeden na niebieskim GT a drugi na Leaderfoxie kolor moro jak ma ktos foty to prosze o przesłanie je na maila adam12_2005@tlen.pl
2) wie ktos jak nazywa sie muza co leci na filmiku przy glebie wojtusia a jak komus nie chche sie sciagac tych 11 mb to tu ma nagranie (140 kb) tej piosenki bardzo prosze o podanie tytułu i wykonawcy ostatecznie sam tytuł lub wyk.
---------------
Impra przednia czekam na poprawiny i na Red bulla:) ale i tak sam slop style i dirt sesion wystarcza przydało by sie porobic jeszcze jakies dirty ale jak zostanie tak jak jest tez bedzie dobrze wielki rispekt dla uczestników i organizatorów POZDRO:)
zawody fajne ale miejsca na podium zupelnie nieadekwatne, zarowno w dircie, jak i slopstyle, zreszta bedzie doklady film i sami to ocenicie:) ale cala reszta byla wyjebana w kosmos
jej ale wypasna impreza w sumie to bylo d poczatku pewne ze bedzie zajebiscie zreszta jak wszystkie masy , poziom na zawodach super wysoki az milo bylo popatrzec pozdro dla anałany jego siostry i reszty ekip ktore tam zawitaly
PIch'a dostales foty? freerider888 mam ejszcze pare twoich foetek alke ogolnie foty na dirtach ku mojemu zdziwieniu wyszly rozmazane chociarz na cyfrze wg zajebiscie
Jakby ktos mial fotki lub filmiki (zwlaszcza z dropa ;) ) numeru 16 (czekoladowy suburban, latwo poznac) to tez bym poprosil, bo jakos mnie tam najmniej :P . A co muzy, to tez bym sie dowiedzial chetnie o pare kawalkow, bo fajnie gralo. Ogolem impreza super, trzeba sie czesciej pojawiac na dsd, co prawda byly male zgrzyty, ale jak na I tego typu impreze w regionie to i tak bylo ekstra :) .
Ten kawałek to sie zwal jakos "freestyler" ;) - gadalem z DJ'em na scenie i sam nie wiedzial dokladnie co to zapuszcza ;) , nawet Wicia ... ;] wiec bedzie ciezko ....
gazela_bike
nic ci nie da gg od tych DJ :P i tak nie podadza tytulow i wykonawcow utworow... nigdy nie podaja utworow ktore oni graja ...
a ten utwor mial tytul freestyla, ale wykonawcow nie podadza, taka juz ich praca :)
koles ktory sedziowal z warszawy (oby dwa dni) niech sie odezwie na GG, pilna sprawa. mysle ze zaniedlugo zbierze sie ekipa co powiekszy przeszkody, bo te okazalo sie sa za male.
wszyscy ktorzy chca sie zlapac jeszcze na festiwalowe koszulki maja czas do konca tygodnia aby sobie je zamowic w sklepach HI MOUNTAIN, wystarczy podac rozmiar jaki sie chce, czerwone sa zarezerwowane dla ekipy festu