zawody w myślenicach
zawody w myślenicach
czy w sobote i w niedziele są zawody w myślenicach!?
zawody
no ale ei mam ich w dziale zawody na dh-zonie... ale chyba pojade bo to iedaleko tylko 30 km...
Balet on da bike
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
łooo michal_rz nie ma tak lekko z moim damperem ! w srodku sie rozkrecil tak ze tlumienie stracil, ale z tym sobie poradzilem juz:D [masta] gorzej bo musze wytoczyc sobie taki kolnierz\nakretke ta co trzyma sprezyne i sie tym skreca ja:P polamalo sie troszke i az dziw ze na hopie mi nie strzelilo, chcociaz i tak i tak bardzo oszczedzalem damper podczas zjazdu ...
w dół
-
- Kontakt:
Ten kibic to wam chodzi zapewne o Sławka , mojego kumpla co "troche" sobie popił wódeczki.
Mi sie bardzi podobały te zawody , tylko ze opon na błoto nie miałem i singla miałem ale i tak fajnie było.
Michał dzięki że chciałeś pomóc mojemu kumplowi z tym bomberem,
A zdjeć bede miał dużo i jakis film bo krecili moi kumple.
Kurcze, znowu wpisali mi Trak Star :)
Mi sie bardzi podobały te zawody , tylko ze opon na błoto nie miałem i singla miałem ale i tak fajnie było.
Michał dzięki że chciałeś pomóc mojemu kumplowi z tym bomberem,
A zdjeć bede miał dużo i jakis film bo krecili moi kumple.
Kurcze, znowu wpisali mi Trak Star :)
-
- Kontakt:
He he Sławek niszczy!!!:) No tak racja na regionalnej pokazywali go pod koniec relacji z zawodów-fajnie wyszedł!
Michał ta twoja główka w meridzie (też na bagażniku widziałem) to jakiś pancernik, aż tak bardzo sie kruszą te główki w stormbringerze?
Ogólnie było super chociaż mogłoby być mniej błota to by jeszcze szybsze były przejazdy chociaż ta najszybsza patria( z małą chopką przed zakrętem)
była bardzo widowiskowa, tam było widać kto ma jaja...
Michał ta twoja główka w meridzie (też na bagażniku widziałem) to jakiś pancernik, aż tak bardzo sie kruszą te główki w stormbringerze?
Ogólnie było super chociaż mogłoby być mniej błota to by jeszcze szybsze były przejazdy chociaż ta najszybsza patria( z małą chopką przed zakrętem)
była bardzo widowiskowa, tam było widać kto ma jaja...
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
wiesz... widzialem juz pare stormbringerow, jeden byl spawany przy suporcie dokladnie tak samo jak moj, dwa byly pekniete przy mocowaniu dampera tak jak moj w czasie zawodow i dalej jest... glowki jeszcze nie widzialem rozwalonej:) tylko moja sie rozbila w najglupszym miejscu jakim mogla... bo na gorze i to od przodu:) no ale teraz sie o glowke nie martwie:) poza tym rama jest zajebista, bardzo mala i krotka, duzo skoku pod dupa dla mnie swietna:)
czekamy na fotki!!!
czekamy na fotki!!!
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl