piotrexidz sobie na priva pogadac, temat nam zaśmiecasz...!!!
a tak wogole rada starszych ustaliła, ze piotrex też powinien dołączyć do elity tj. Nemero i Kapitan Wąs... jesli ktoś jest przeciw niech napisze to tu i teraz, potem zamykamy urny wyborcze:D
Dzisiaj ja i Lisek-Tm po długoletnich poszukiwaniach odnaleźliśmy ojca cpt. Wąsa :D Był na przystanku tramwajowym "wesele", był we wstanie wskazującym :D Miał niedużego garba wąsy w kolorze cpt. wąsa i takie same rysy twarzy jak nasz krakowski PRO. :D
dokładnie tak. a kiedyś widzieliśmy jego matkę, taka pani <75lat w pięknym Moherowym Berecie, z zintegrowanym w twarzy fullfacem. Wpadłem na pomysł: można by się zrzucić po 1 zł na taką opaskę piłkarską na ręke "kapitan" i podarować ją Cpt.wąsowi. dzięki temu kazdy w krakowie i poza krakowem wiedziałby z kim ma doczynienia. co o tym myślicie?
Ten moher cudowny miał wysuniętą dolna szczęke do przodu o koło 5 cm. Wyglądało to jakby miała naturalna szcękę od kasku full face, do 661 full compa by jej glowa nie weszła bo by wadziła o szczęke. Teraz, kiedy znaleźlismy już cała rodzine cpt. Wąsa wszystko sie odmieni... Życie stanie sie lepsze, chyba że istnieją jeszcze jego bracia i siostry to wtedy gorzej bo znowu trzeba będzie ich szukać. Rok temu na wiczych dołach cpt. Wąs wspominiał o zakupi pitbulla i boxxera. Po długich zastanowieniach doszliśmy do wniosku ze kupił sobie 2 psy, których jescze nikt z nas nie widział...
krawiec ok. otoż znalazłem na allegro konto nemero. i w komentarzach zobaczyłem iż Nemero kupował stringi. link moge wysłać na gg albo maila bo tak na forum to głupio. jak ktoś link chce to 7407164. pozdro
I to cały sześciopak :D Po krótkiej rozmowie z "PRO" powiedział że to koledzy do prosili o zakup tych stringów dla kolerzanek z klasy na dzień kobiet. Jednak po moim pytaniu o to czy to przypadkiem nie dla niego bardzo sie oburzył. Zapytałem sie go czy ma jakies z tym związany kompleks jednak nie odpowiedział...
pogo może jeszcze o tym niewiesz ale on już jest chuckiem norrisem (polskim) tylko on wie "co się stało?". On ma wąsy z tego samego materiału co chuck, on poprostu podczas skakania doubla przelatywał nad texasem to mu zajebał kawałek brody.
hi menw radzie starszych są ci co mają ukończone 18lat przed 15 lutego 2006 (nie pytaj why tak - poprostu małoooo tu takich:D)...
a prokop jest w 'radzie starszych (dzieci)':P