FREERIDE'owy FESTIWAL DSD BYTOM by ajz
FREERIDE'owy FESTIWAL DSD BYTOM by ajz
Oto filmik powstały 2 dnia festiwalu miedzy godzinami 13:00 - 14:30 czyli na rozgrzewce do SlopeStyle'a kręcony i zmatowany przez mojego brata. Ogolnie w roli glownej ja oraz troche ujec na paru innych riderow.
Film kręcony kamera cyfrowa sony
Waga pliku: 25mb
format: wmv
Długosc filmu: 4.42 min.
sciaga się z tąd: http://www.film-dsd.up.pl/
Film kręcony kamera cyfrowa sony
Waga pliku: 25mb
format: wmv
Długosc filmu: 4.42 min.
sciaga się z tąd: http://www.film-dsd.up.pl/
Montaż fajny, fajnie się ogląda.
P.S. Mógł bys mi podesłać na maila ostatni kawałek który leci jak są napisy ? :P Moj mail to maro2k3@o2.pl Z góry dzięki.
P.S. Mógł bys mi podesłać na maila ostatni kawałek który leci jak są napisy ? :P Moj mail to maro2k3@o2.pl Z góry dzięki.
Skoro chcesz aby oceniono twoj film to prosze bardzo. Ciagle pokazane sa prawie te same triki, z tego materialu zrobilbym jednynie maks minutkowy film aby sie nie nudzil,czolowka ktora ukazuje miejsce rozgrywania sie zawodow spoko ujecie ale za szybko robione i zbyt nerwowo za to koncowka mi sie podobala jak juz wracaliscie po tej kladce. W sumie co do ujec zbytnio sie nie przyjebie bo tam ujec z ruchu nie dalo bardzo rady robic,ale jednak kurcze zbyt nerwowoe operowanie zoommem w niekotrych momentach. To sa wady,ale ogolnie filmik ujdzie i daje rade.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
ciesze sie ze jest spore zainteresowanie filmem bo mam juz ponad 100 ściągnięć :)
a co do Waszych opinii to udziela się tu typowo dhzonowe zjawisko braku wlasnej opinii na temat filmu.
mianowicie:
ogolnie to racja :) triki to nic odlotowego, material moze jest malo roznorodny ale ileż mozna nakrecic w przeciagu 40 minut a co do braku dynamizmu... to jest dirt a nie downhill wiec o dynamizm nielatwo :D
pozdro
a swoją drogą... z pewnością następne będą lepsze, jak napisal FrikiMUD :)
a co do Waszych opinii to udziela się tu typowo dhzonowe zjawisko braku wlasnej opinii na temat filmu.
mianowicie:
Suntour napisal co mysli, ok :)Suntour pisze:Ciagle pokazane sa prawie te same triki, z tego materialu zrobilbym jednynie maks minutkowy film
noi widzac post Suntoura wd40 opiera swoje zdanie na nim :D pozatym jesli chodzi o kawalek Toxic to nie widze w tym 'kopiowaniu' nic zlego bo ten kawalek byl juz w dziesiatkach rowerowych prodkucji i stal sie swego rodzaju symbolem 'rowerowej kinemautografii'wd40 pisze:taki sobie- kopia muzy z NWD, troche za wolna akcja, te same triki, moznaby to bylo zrobic krotsze :)
noi znow te samo zdanie ktore zapoczatkowal Suntour :DFriki MUD pisze:Taki sobie... złozył bym góra 1min z tego (GÓRA)
ogolnie to racja :) triki to nic odlotowego, material moze jest malo roznorodny ale ileż mozna nakrecic w przeciagu 40 minut a co do braku dynamizmu... to jest dirt a nie downhill wiec o dynamizm nielatwo :D
pozdro
a swoją drogą... z pewnością następne będą lepsze, jak napisal FrikiMUD :)
W sumie to widze,ze pojetny chlopak jestes i nastepne produkcje beda lepsze,takze bardzo spoko i pozytywnie cie oceniam i twe podejscie. Co do moich tekstow,ze zlozyl bym minutke to wiesz patrzac realistycznie z takiego 40minutowego krecenia dobrych ujec jezeli mowimy o amatorce jes maks 2 minutki. W sumie kurde sam sie jeszcze ucze i ucze dobre ujecia kminic i wogole,czlowiek sie uczy cale zycie. Oglnie dostajesz 5 za to ze rozumiesz o co chodzi i ze jako jeden z nielicznych zlozyles cos dluzszego. A teraz moje przeslanie,NIE UZYWAJCIE ZOOMA PODCZAS KRECENIA,to psuje caly film i jakosc(to nie bylo skeirowane do ciebie ajz)pozdro 600,peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
inq wlasnie mniej wiecej o to mi chodzilo :)
chodzi tu o to zeby oddac mniej wiecej klimat festiwalu a ze 'lepiej nakrecic film ze wszystkich przejazdow' to ja wiem doskonale ale drogi RAF podkreslam po raz trzeci ze film byl krecony niecałą godzinkę. Zresztą na pierwszy zut oka widac ze to nie produkcja pokroju new world disordera tylko amatorski, lajtowy filmik. A co do montazu tez mnie wkurza ze jest tyle ujec ze mna :D ale to brat zajmowal sie montazem i potraktowal to raczej jako jakoms tam zabawe a nie okazje do stworzenia mega hiciora :D
tak wiec troche dystansu, nikt nie mowil ze macie sie spodziewac MAX RZEŹNI RZEŹNI DIRT FEST NA MAXA HARDKOR jak to zwykł mówić pewien uzytkownik tego forum ;)
peace
chodzi tu o to zeby oddac mniej wiecej klimat festiwalu a ze 'lepiej nakrecic film ze wszystkich przejazdow' to ja wiem doskonale ale drogi RAF podkreslam po raz trzeci ze film byl krecony niecałą godzinkę. Zresztą na pierwszy zut oka widac ze to nie produkcja pokroju new world disordera tylko amatorski, lajtowy filmik. A co do montazu tez mnie wkurza ze jest tyle ujec ze mna :D ale to brat zajmowal sie montazem i potraktowal to raczej jako jakoms tam zabawe a nie okazje do stworzenia mega hiciora :D
tak wiec troche dystansu, nikt nie mowil ze macie sie spodziewac MAX RZEŹNI RZEŹNI DIRT FEST NA MAXA HARDKOR jak to zwykł mówić pewien uzytkownik tego forum ;)
peace
Ajz- tak sie sklada, ze nie czytalem wczesniejszych wypowiedzi, wiec prosze- nie mow co widac :] Tak czy tak, kopia muzyki nigdy nie wplynie dobrze na film bo zawsze jest porownanie do wczesniejszego wykonania i imho malo ktory film moze konkurowac ze starymi NWD. Montaz- dirt da sie zrobic dynamiczny, wierz mi ;P