NAPISY + Naklejki
-
- Kontakt:
e tam kupywac lepiej samemu zrobic :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=247036
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=247036
fuck the house music!
! death to vinyl !
! death to vinyl !
wlasnie lepiej samemu :]
ja wogole mam pomysla na przerobke naklejek, jak w koncu dostane amora zloze rower na nowych czesciach (paru) to wtedy sie na to wezme. tera jest prowizorka...
ale musze przyznac ze mimo uplywu czasu... naklejki daja rade :D deszcz, bloto, wiatr, susza, gleby... i w wiekszosci wytrzymuja. moze nie sa to the best, ale za to ta ich cena :p
ja wogole mam pomysla na przerobke naklejek, jak w koncu dostane amora zloze rower na nowych czesciach (paru) to wtedy sie na to wezme. tera jest prowizorka...
ale musze przyznac ze mimo uplywu czasu... naklejki daja rade :D deszcz, bloto, wiatr, susza, gleby... i w wiekszosci wytrzymuja. moze nie sa to the best, ale za to ta ich cena :p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
o tym ze sam chcial bym z rowera krowe zrobic mowilem juz daaawno ;) ale niestety ciagle wydatki i nie mialem nawet tych 40 zl za lakier - dlatego naklejki.
a co do tego ze duzo : wlasnie o to chodzilo ;)
a co do bialych napisow na czarnym tle to tez kilka sztuk probowalem, ale nie wyszlo po prostu. dlatego sa takie, jakie sa :P
a co do tego ze duzo : wlasnie o to chodzilo ;)
a co do bialych napisow na czarnym tle to tez kilka sztuk probowalem, ale nie wyszlo po prostu. dlatego sa takie, jakie sa :P
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: