Prawie jak Full. Co wy na to???
Schodek ja bym nie jezdzil na sztycy na maxa do gory. U mnie maxymalne ustawienie to ok 10cm i tyle mi wystarcza. Watpie zebym ja polamal. Zwyklej najtanszej za 15 zl kalloy nie polamalem wiec nie widze szans na polamanie tej drugiej.
Na forum zetknalem sie tu na forum z negatywnymi opiniami i chyba sobie odpuszcze ta sztyce
A co do spuszczania powietrza z opony to wraz z tym rosna opory toczenia i sie ciezko jezdzi
pozdro
Na forum zetknalem sie tu na forum z negatywnymi opiniami i chyba sobie odpuszcze ta sztyce
A co do spuszczania powietrza z opony to wraz z tym rosna opory toczenia i sie ciezko jezdzi
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
Siuda jeszcze pamiętaj o geometri ramy...jak ktoś ma 170cm to inaczej odbiera ramę 14 cali niż osoba o wzroście 195cm...
co do wysokości siodełka to strasznie mnie bawią ludki co wciskaja na maksa nisko sztycę....a jak wioza dupę przez miasto to kolanami w zęby walą...rozumiem że to lansiarsko wygląda.....ale wcale nie jest wygodne....i gwarantuję Ci że jak już się posiada pewne umiejętności to można sobie pozwolic aby z jazdy skakać na wysokość koła....a pozycja sztycy ma mniejsze znaczenie...
zrobisz jak chcesz....ja potestowałem ;) i wiem w jakich omentach się sprawdza....a w jakich nie...dirtów nie latam a w góry mam inny rower...
Pozdro.
...chodzi o wygodną zabawe...
co do wysokości siodełka to strasznie mnie bawią ludki co wciskaja na maksa nisko sztycę....a jak wioza dupę przez miasto to kolanami w zęby walą...rozumiem że to lansiarsko wygląda.....ale wcale nie jest wygodne....i gwarantuję Ci że jak już się posiada pewne umiejętności to można sobie pozwolic aby z jazdy skakać na wysokość koła....a pozycja sztycy ma mniejsze znaczenie...
zrobisz jak chcesz....ja potestowałem ;) i wiem w jakich omentach się sprawdza....a w jakich nie...dirtów nie latam a w góry mam inny rower...
Pozdro.
...chodzi o wygodną zabawe...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
damper po to jest zeby robic z roweru fulla a przy okazji zeby w pupcie bylo mientko.
Na kolo mnie nie stac bo sztyca kosztuje 80 zl a ostatnio za kolo dalem ok 450 zl wiec jest mala roznica.
Sram na ta sztyce kupuje sobie wygodne siodlo od skladaka i tyle. Ale musi byc skorzane i wytarte przez dupsko starego dziadka i rok produkcji musi byc max 1960. Do tego roku byly najlepsze roczniki pozniej stosowali inny rodzaj skory i sprezyn.
pozdro
A tak na serio to naprawde sran na ta sztyce i kupuje siodlo ale Earthworks Couch
Na kolo mnie nie stac bo sztyca kosztuje 80 zl a ostatnio za kolo dalem ok 450 zl wiec jest mala roznica.
Sram na ta sztyce kupuje sobie wygodne siodlo od skladaka i tyle. Ale musi byc skorzane i wytarte przez dupsko starego dziadka i rok produkcji musi byc max 1960. Do tego roku byly najlepsze roczniki pozniej stosowali inny rodzaj skory i sprezyn.
pozdro
A tak na serio to naprawde sran na ta sztyce i kupuje siodlo ale Earthworks Couch
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
o gustach sie nie dyskutuje... btw nawet nie masz pojecia jak te buty dzialaja...Lisek-Tm pisze:kup sobie takie brzydkie buty nike ze spreznami. jak dresy mają. to na stojąco będziesz mógł jeździć
ja takie mam i jestem zadowlony... i do KURWY NEDZY nie wypowiadaj sie o czyms jak nie wiesz. napewno nie masz pojecia do czego te buty sluza
pewnie jestes poltoramterowym 13latkiem i probujesz je objechac za to, ze matka nie chce Ci takich kupic...
btw. te buty dodaja okolo 4cm wzorstu... i to jest naprawde fajny efekt... mimo moich 187cm lubie to
pozdrawiam