Orzech czy Full face, dylemat.....
jak chcesz naprawde poszaleć i niebać się że stracisz zęby to używaj tylko FF !! ja wtym skacze wdircie i nieraz mi twarz uratowało a glebiszcze takie mialem że zaczeły sie pojawiać w niektórych miejscach takie malutkie pęknięcia,a używam kask motocrossowy!! który niema żadnej wentylacji a jeżdze wnim niezeleżnie odpory roku.tylko czeba sie dotakiego kasku przyzwyczajić bo jest wnim gorąco , mniej się widzi a jeszcze mniej słyszy!! także POLECAM :))
-
- Kontakt:
ja jezdze glownie w streecie i dircie chociaz czasami lubie pozjezdzac i mialem taki sam dylemat. potrzebowalem czegos uniwersalnego.
po faceplancie w streecie i potem na dircie po raz drugi kupuje juz tylko fullface'a mimo iz zjazd nie jest czesty u mnie :) (raz na 2 tygodnie), przy czym w streecie jezdze codziennie.
orzeszek w tamtych sytuacjach by gowno pomogl. osobiscie jestem zdecydowany juz na Remedy. ktos chyba z hcfr'a ma do sprzedania za 450 zeta, wiec ja bym na twoim miejscu pomyslal.
ps w razie zakupu tego Giro nie kupuj czasem bialego ;)
pozdr
po faceplancie w streecie i potem na dircie po raz drugi kupuje juz tylko fullface'a mimo iz zjazd nie jest czesty u mnie :) (raz na 2 tygodnie), przy czym w streecie jezdze codziennie.
orzeszek w tamtych sytuacjach by gowno pomogl. osobiscie jestem zdecydowany juz na Remedy. ktos chyba z hcfr'a ma do sprzedania za 450 zeta, wiec ja bym na twoim miejscu pomyslal.
ps w razie zakupu tego Giro nie kupuj czasem bialego ;)
pozdr
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!