jest transport do austri na slopstyle
jest transport do austri na slopstyle
Jest transport do Austrii na slopstyle w dniach 13-19, wyjazd z Krakowa (ja jadę z Wawy do Krakowa pociągiem wiec można się zabrać ze mną pociągiem) odbywa się tam jedna z największych takich imprez w europie, będą wszyscy nasi idole z filmów rowerowych,
Rider LogIn
Erik Porter
Cameron McCaul
Carlo Dieckmann
Carlin Dunne
Gareth Dyer
Robert Jauch
Richard Gasperotti
Jamie Goldman
Wayne Goss
Cedric Gracia
Geoff Gulevich
Matt Hunter
Rider Kasprick
Jordie Lunn
Richie Schley
Kurtis Sorge
Jan Stötzer
Kamil Tatarkovic
Niels Windtfeld
Poza tym można pojeździć w najlepszym bike parku w europie, kupić cos na wielkich targach rowerowych, pozbierać autografy i zobaczyć jak naprawdę się jeździ koszt busa wynosi 3000 i ma on kilkanaście osób wiec jak by się zebrało z ponad 10 osób to koszt był by niższy niż 300zl od osoby, nocleg jest około 10euro od osoby. Zabawa przednia byłem z zeszłym roku i wiem ze tego nie można przegapić proszę się szybko decydować, i kontaktować ze mną lub, ze szczekym.
wszelkie info o zawodach tu http://www.adidas-slopestyle.com/index.php
Rider LogIn
Erik Porter
Cameron McCaul
Carlo Dieckmann
Carlin Dunne
Gareth Dyer
Robert Jauch
Richard Gasperotti
Jamie Goldman
Wayne Goss
Cedric Gracia
Geoff Gulevich
Matt Hunter
Rider Kasprick
Jordie Lunn
Richie Schley
Kurtis Sorge
Jan Stötzer
Kamil Tatarkovic
Niels Windtfeld
Poza tym można pojeździć w najlepszym bike parku w europie, kupić cos na wielkich targach rowerowych, pozbierać autografy i zobaczyć jak naprawdę się jeździ koszt busa wynosi 3000 i ma on kilkanaście osób wiec jak by się zebrało z ponad 10 osób to koszt był by niższy niż 300zl od osoby, nocleg jest około 10euro od osoby. Zabawa przednia byłem z zeszłym roku i wiem ze tego nie można przegapić proszę się szybko decydować, i kontaktować ze mną lub, ze szczekym.
wszelkie info o zawodach tu http://www.adidas-slopestyle.com/index.php
-
- Kontakt:
ja tz bym sie zapisal ( sam chcialem organizowac cos takiego) ale najgorzej jest z noclegiem
noclegów nie ma juz wollnych od jakis 2 miesiecy juz szukalem po hotelah i nic nie ma a w poblizu nie ma zadnego campingu i nie wiem jak liczyels koszty za wyjazad
ale musiasz doliczyc jeszcze taki koszt ze ten kierowaca busa ( o ile wynajmujesz z kierowca) to czeba to jeszcze liczyc
nie mówiac juz o karnecie na wygiag i karnecie na wjazd do parku
noclegów nie ma juz wollnych od jakis 2 miesiecy juz szukalem po hotelah i nic nie ma a w poblizu nie ma zadnego campingu i nie wiem jak liczyels koszty za wyjazad
ale musiasz doliczyc jeszcze taki koszt ze ten kierowaca busa ( o ile wynajmujesz z kierowca) to czeba to jeszcze liczyc
nie mówiac juz o karnecie na wygiag i karnecie na wjazd do parku
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
to jest tak koszt za busa 3000,- to jest cena okolo. chcemy zalatwic wyjazd bo niemamy jak jechac, a busem bedzie wygodnie. szczeki mowil ze ostatnio zalatwil jakies spanie. zawsze mozna sie rozwalic pod namiotem gdzies;) a moze wyozyczyc busa bez kierowcy jak macie prawka:) chodzi o to by tam jechac, zjednoczyc sie i cos zalatwic