Dziennikarze to prostytutki
Dziennikarze to prostytutki
Innymi słowy: nażreć, nachlać się za friko w Myślenicach to chętnie ale wysmażyć relację i podać wyniki to już ****! A specyfika zawodu dziennikarza to m in. działanie pod presją czasu. Dlaczego "Przegląd sportowy" dał radę sieknąć sprawozdanie z finałowego meczu ME mimo, że skończył się po 22.oo? Więcej żetelności panowie! Nie od czapy na drukach Pucharu Nokii widnieje logotyp dh-zone.com.
-
- Kontakt:
w sumie to kolega ma rację.
Ostatnia relacja jest z początku maja, mamy początek lipca...
Praktycznie nie ma innej strony w Polskiej sieci na której możnaby przeczytać dobrą relację i zobaczyć porządne foty :(
Na bikeaction jest tego tyle co kot napłakał...
Ostatnia relacja jest z początku maja, mamy początek lipca...
Praktycznie nie ma innej strony w Polskiej sieci na której możnaby przeczytać dobrą relację i zobaczyć porządne foty :(
Na bikeaction jest tego tyle co kot napłakał...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Drogi Nikodemie.
Ja to nie wiem kto śpi. Wiem jedno - jak któregoś razu wszedłem na forum i zobaczyłem ,,nowe'' forum to powiedziałem sobie - O, to jest gość ten nikom z Waldkiem! Do pionu techn. nikt nie ma zastrzeżeń. Natomiast redaktor merytoryczny to jakby zachłysnął się sławą i za spudniczkami się ugania, udając wielkiego dziennikarza.
Pozdro.
PS. Miałbym dla Ciebie niezłą fuchę ale po tym co mi Paweł mówił, że się opierdalasz to wskazałem kogoś innego.
Pa.
Ja to nie wiem kto śpi. Wiem jedno - jak któregoś razu wszedłem na forum i zobaczyłem ,,nowe'' forum to powiedziałem sobie - O, to jest gość ten nikom z Waldkiem! Do pionu techn. nikt nie ma zastrzeżeń. Natomiast redaktor merytoryczny to jakby zachłysnął się sławą i za spudniczkami się ugania, udając wielkiego dziennikarza.
Pozdro.
PS. Miałbym dla Ciebie niezłą fuchę ale po tym co mi Paweł mówił, że się opierdalasz to wskazałem kogoś innego.
Pa.
-
- Kontakt:
Jakis czas temu byla powtorka z rozdawania eska mjuzik ełords i tam jedna statuetke rozdawal niejaki pawelec. Po glosie to mi ni ***** nie przypominal tego z extremy :-/ a jednak to byl jakis pawelec. Powiedzcie, czy to ten z jazzu czy jakis inny podrabiany???
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No w sumie to ja bym wolal 'nie umic mowic' niz pracowac w radiu eska i puszczac (i tutaj z realu - sam sluchalem) 'nothing else matters' metallici miedzy jakimis syfami (mezo czy jakos tak i jeszcze jeden koles ze sraka w spodniach). Ale to jest tylko moje prywatne zdanie i jak ktos by wolal ta druga opcje to moze zamiescic tutaj swoja opinie - to jest forum
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,