Bitch+Monster 2002-03
Bitch+Monster 2002-03
Witam serdecznie.
Mam taki problem, w przyszłości planuję zakup Monster'a 2002 ew. 2003, ale zdecydowanie bardziej mi pasuje 2002 (ze wzg. na skok). I tu pojawia się moje pytanie: Czy nie będzie zbyt "dziko" przy takim setupie? Bo co do wytrzymałości bitch'a to nie mam wątpliwości.
Mam taki problem, w przyszłości planuję zakup Monster'a 2002 ew. 2003, ale zdecydowanie bardziej mi pasuje 2002 (ze wzg. na skok). I tu pojawia się moje pytanie: Czy nie będzie zbyt "dziko" przy takim setupie? Bo co do wytrzymałości bitch'a to nie mam wątpliwości.
drag+jerzy 2004
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak sie bedziesz dobrze skladal ( przywykniesz ) to nie bedzie. Zreszta bitch wcale nie jest leciutki wiec jak dasz ciezkie kola to bedzie fajnie wywazony.
Nowsze monstery, ciezkie, dla mnie nie pracuja juz tak samo jak 02 ( najlepszy )
tamten jest po prostu super :)
Nowsze monstery, ciezkie, dla mnie nie pracuja juz tak samo jak 02 ( najlepszy )
tamten jest po prostu super :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
konex nie pitol. mialem przez chiwlke w bitcha monstaha 01 z 24 na tyle i bylo sympatycznie, nie tragicznie... - zrszta ktos rzucil zdjecie mojego baja :) przy 2x26 powinno byc super.
a co do dm dsa to z czym jezdzilem? bo szczerze mowiac mialem bitcha z jurkiem, zmienilem ramke na dma i jest o niebo lepiej :)
a jurka na monstera 02 bym wymienil bez wahania, to tylko 4kg - monstery 03 to juz jednak za duzo do sztywniaka 02 i nizej jak najbardziej :)
a co do dm dsa to z czym jezdzilem? bo szczerze mowiac mialem bitcha z jurkiem, zmienilem ramke na dma i jest o niebo lepiej :)
a jurka na monstera 02 bym wymienil bez wahania, to tylko 4kg - monstery 03 to juz jednak za duzo do sztywniaka 02 i nizej jak najbardziej :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: