******* hussefelt
-
- Kontakt:
******* hussefelt
Jak wiadomo nam truvativ opatentowal sposob ktory zapobiega wyrywaniu pedalow z korby. Sa to te zjebane tuleje... co z tego skoro dzisiaj wyrwalem juz pedal wraz z tuleja z korby... co za niedojeb wymyslil te korby... kasa wyrzucona w bloto... mam juz 2 komplety tych korb z wyrwanymi gwintami i to wlasnie miedzy tuleja a korba (2 lewe zjebane i jedna prawa) Co zrobić pewnie wiekszosc powie zebym albo zakleil na klej- nie ma mowy nie bede sie narazal. dwa dokupic korbe lewa... lub kupic komplet nowych na co nie mam kasy obecnie a w tej chwili nic podobnego nie mam ochoty kupic... wiec jakie korby proponujecie?
jak ktos ma do zalatwienia lewa korbe truvativa hussefelta... biore od reki !!!
jak ktos ma do zalatwienia lewa korbe truvativa hussefelta... biore od reki !!!
Giant Reign
....hym....jesli naruszony jest gwint w tulei to może jest szansa dokupić kit naprawczy do niej ??? kiedyś były takie kit-y
...a swoją drogą to nie Truvek jest kiepski tylko Ty latasz za wielkie hopy ;)kazda część ma swój czas życia ;) z tego co widzę to latasz spore przeszkody,a w trakcie lądowania działają solidne siły jeśli nie masz dobrej proporcji lądowania urwiesz wszystko....
...kasuj minimalne luzy powstające w skutek skakania ( dokręcaj pedały i korbę co dzień ,dwa) a jak się zdecydujesz to kup korby BMX !!!!! powinny wydolić więcej....mozesz wkleić pedały na klej rozbieralny (Loctide-nie pamiętam jak się pisze ) zastąpisz dokręcanie ;)
....i zbieraj na fulla !!!
...a swoją drogą to nie Truvek jest kiepski tylko Ty latasz za wielkie hopy ;)kazda część ma swój czas życia ;) z tego co widzę to latasz spore przeszkody,a w trakcie lądowania działają solidne siły jeśli nie masz dobrej proporcji lądowania urwiesz wszystko....
...kasuj minimalne luzy powstające w skutek skakania ( dokręcaj pedały i korbę co dzień ,dwa) a jak się zdecydujesz to kup korby BMX !!!!! powinny wydolić więcej....mozesz wkleić pedały na klej rozbieralny (Loctide-nie pamiętam jak się pisze ) zastąpisz dokręcanie ;)
....i zbieraj na fulla !!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
o nie przejmuj sie, ja maa hussefelta niecaly rok jedze zawsze na fulllach a mam na obydowoch ramionach luzy po 3-4 mm, korba kreci sie sama, jak pedaluje to wygladam jak kaczka:) nie zeym ejszcze cos zlorzeczyl ale pakiet truvativ gigapipe team dh pekl mi po dwoch tygodniach, i to wcale nei z powodu oastrj jazdy albo bledow:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gwintu miedzy tuleja a korba nie ma juz wogole... mysle czy nie zakleic tuleji po porstu na poxipol zeby chociaz jezdzic na miejscowki i maly dual/4cross smigac jedynie a tak apropo naprawde nikt nie ma lewego ramienia ?? jak cos moge tanio sprzedac tuleje oraz inne czesci z korb. co myslicie o tych korbach reborna cobre czy jakos tak ?
Giant Reign
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: