Jak przezutke do DH
Jak przezutke do DH
Pomozcie mi wybrac p-rzezutke do dh,jezdzilem dotychczas na Sorz ale marna jest wiec chce cos lepszego:)
poradzcie
poradzcie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
konex pisze:Ale XTR nie jest wcale mocny... Moja 952GS pękła na wózku pierwszego dnia...;/Skylinegtr pisze:DURA ACE na krótkim wózku...mocniejsza nawet od xtr...w dodatku o wiele krótsza...
typowe forumowe gadanie...kupiłeś rozjebana od jakiegoś gościa który sie wycwanił...ja pare raz uderzyłęm swoim 952 na krótkim wózku i nic..bardzo mocna przeżutka...sztywniajsza od 99% innych..952 to wlasnie nieśmiertelny model...co do dura ace jest naprawde jeszcze mocniejszy..polecam jedno i drugie
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
Mam xtr i jest to jedyna ktora w moim army lapie caly zakres biegow
Aga ma sore, u mnie ona nie lapie - ale w jej army jest szosowa kaseta i tez lapie caly zakres. Sory jednak nie za mocne, jedna mi sie popsula, kolega rozwalil 2 w 3 tygodnie ;/
Aga ma sore, u mnie ona nie lapie - ale w jej army jest szosowa kaseta i tez lapie caly zakres. Sory jednak nie za mocne, jedna mi sie popsula, kolega rozwalil 2 w 3 tygodnie ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Typowe pierdolenie... Kupiłem nową od gościa o nazwisku Pawlak który mnie tak wycwanił że sprzedał mi nową przerzutke...;DSkylinegtr pisze: typowe forumowe gadanie...kupiłeś rozjebana od jakiegoś gościa który sie wycwanił...ja pare raz uderzyłęm swoim 952 na krótkim wózku i nic..bardzo mocna przeżutka...sztywniajsza od 99% innych..952 to wlasnie nieśmiertelny model...co do dura ace jest naprawde jeszcze mocniejszy..polecam jedno i drugie
P.S. Rozwaliłem ją bez dzwona ;]
A słyszałem w sumie o jeszcze jednym takim przypadku jak ja. Pęknięcie na wózku..