SUPorty--Niezla sciema piszcie

Panek
Kontakt:

SUPorty--Niezla sciema piszcie

Post autor: Panek »

WItam

Mam pytanie...
OSoba od kotrej kupilem korbe wraz z supoert wmawia mi rzeczy zupelnie nie mozliwe ..mianowicie mowi ze KAZDY suport od Nowosci Skrzypi i trzeszczy (wydaje jakies dziwieki) wiec stwierdzilem ze juz nie moge tego sluchac i wystawie to na forum i skomentujecie .

To jakis kompletny No sens... totalna bzurach ,ale ok chlopak wie lepiej zzz zna sie na saprwie...

Komentujcie
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

nie kazdy ale mozliwe ze on na taki trafil (zwlaszcza na giga pipe) mi tez skrzypil az chcialem zamontowac napinacz i gdy go odkrecilem wylalo sie z niego 1/2 szklanki wody hehe :D teraz nic nie strzela ;) jerzeli suport strzela to znaczy ze peknie lub cos jest zjebane (mi trzeszczal ok tydzien az pekl, moze byc cos nie tak od nowosci) :) nic nie trzeszczy samo z siebie pozdro
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

tzn. to jest praktycznie niemozliwe jak sprzet jest nowy lub uzywany normalnie, ale skrzypic moze sama korba na suporcie, tak sie MOZE ( ale nie musi ) dziac gdy zalozysz niesmarowana niczym korbe na niesmarowany suport.wtedy zawsze bedzie ci trzeszczec korba....ale to ma jedynie znaczenie 'estetyczne' ot pierdoła jak sie zapomni przelecjac smarem gniazda... ale mysle ze po prostu ci koles sprzedal syf, postrasz policja, pieniazki same do ciebei wroca z przeprosinami
ten koleś pode mną to ***** :D:D
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

Moj ma 2 miechy i zaczol skrzypiec,korbe na maxa dokrecilem i pedaly-dalej skrzypi!!!powoli sie rozpierd ,a to fsa,jak dostanie luzow to wymieniam na gwarze na nowy.A jaki masz ten supo???
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Ja pojeździłem na moim 2 tygodnie i zaczął skrzypieć, lecz narazie jakoś sam przestał trzeszczeć.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Koleś ci coś wcinął... jak coś nowego , ew. w dobrym stanie ma skrzypieć i trzeszczeć.. to chyba mija się z celem .. zażądaj zwrotu pieniędzy...
ODPOWIEDZ