http://www.rowerowy.com/korby/dartmoor/ ... _rect.html
Interesuje mnie ta korba. Szukałem na forum jakiś tematów o niej ale nie znalazłem niczego, co mnie zaciekawiło.
Generalnie chodzi mi to, czy ta korba będzie dobra do fr, street? Może będzie lepsza jakaś alternatywa?
A jeśli już ta korba to jaki napinacz do niej?
Korba DARTMOOR REACT
Korba DARTMOOR REACT
ZaraZ na RoweREk ;] ;] ;] >>raCzEj mENN...!
nie jeździłem na niej, ale sam mam zamiar taką kupić jak tylko będzie kasa (mój Isoflow niezbyt dobrze się trzyma...;/ )
wygląda dobrze,a po tym co się już nasłuchałem o tulejkach na pedały w hussefelcie wziął bym tego Dartmoora właśnie...
w podobnej cenie lepszych możesz szukać tylko używanych... (np Holzefeller)
Napinacz - może PMSocho?? dość tani i dobry ;]
P.S. poszukaj tematu o korbach RPM - pod tą nazwą wcześniej występowały u nas (w PL)
wygląda dobrze,a po tym co się już nasłuchałem o tulejkach na pedały w hussefelcie wziął bym tego Dartmoora właśnie...
w podobnej cenie lepszych możesz szukać tylko używanych... (np Holzefeller)
Napinacz - może PMSocho?? dość tani i dobry ;]
P.S. poszukaj tematu o korbach RPM - pod tą nazwą wcześniej występowały u nas (w PL)
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
Tulejka w Hussefelcie kumplowi się rozleciała, także podziękuje. Jeśli chodzi o pmsocho to mam teraz ten rockring z napinaczem. Po długim ustawianiu go działa dość dobrze, ale krzyżak powykrzywiał mi się i górna rolka odpadła. Główny problem polega na tym, czy warto zakładać rockring czy tylko napinacz.
Magic -> zwróć uwagę, że zewnętrznego rockringu od pmsocho chyba nie da rady zamontować do tej korby. Zębatka jest troche inaczej przykręcana, niż to zwykle bywa. Oczywiście mogę się mylić.
Proszę o więcej opini na temat tej korby.
Magic -> zwróć uwagę, że zewnętrznego rockringu od pmsocho chyba nie da rady zamontować do tej korby. Zębatka jest troche inaczej przykręcana, niż to zwykle bywa. Oczywiście mogę się mylić.
Proszę o więcej opini na temat tej korby.
No tak... Tylko, że React ma zębatkę grubości 5mm, a Revolt tylko 3. Nie wiem czy to nie polega na tym, że zębatkę Reacta wsuwa się w mocowanie, tak że zębatka z jednej i drugiej strony trzyma mocowanie. (|) (zębatka, mocowanie, zębatka). Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. W takim wypadku odpada odkręcenie zębatki i przełożenie jej tylko wewnątrz.