Kona stinky , kupic czy nie kupić ??

bazmek
Kontakt:

Post autor: bazmek »

to jest moja ramka mam jeszcze chaperrala jesli porownam stosunek ceny do tego co otrzymuje to za kafal ta kuna jest lepszaLinksFRco ty chlopie zapodajesz wez sie ogarnij, w tej cenie nie ma lepszego fulla , chyba ze jumane(ale by takowa kupic trzeba byc kompletna dziwka) elo
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164837070
sprzedam ramke z damperem gg7102149
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

bikermac kurwa sam sobie zapszeczasz bo mowisz ze sie gnie :/ moj kumpel z JG (Krzysiek) mial stynki i pogiol glowke :] mowisz tak o niej bo sam ja masz ;/ co za down heh pozdro
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

BikerJG to ze twoj kumpel pogiol glowke to nie znaczy ze rama jest slaba! Jak zapierdolil o dzrzewo etc to nawet bym sie nie zdziwil.dawidek13-14 ty sie nawet nie zastanawiaj! Za 1000zl nie ma nic lepszego..i napewno wiele wytrzyma..
bikermac
Kontakt:

Post autor: bikermac »

BikerJG nie mam zamiaru się kłócić.... to zę mam wcale nie zmienia stanu rzeczy. mówie ocene subiektywną, jeździłęm na wielu ramach i nie uważam kony za rewelacje.. ale nie ejst to zła rama... a główka naprawde się nie gnie... kurwa nie wiem o co CI biega.... ja pisałem zę górna rura wtedy się wygina... a DOWNEM mozęsz sobie matke nazywać dzieciaku.... wale to forum... dziwni ludzie tu są... chcesz pomóc,coś doradzić to jadą po Tobie a gówno wiedzą...
( a propo każda rame da się rozjebać... kumpel urwał główke w eliminatorze)
miłęgo dnia i wesołęgo przedszkola
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

bikermac ty ****** cwelu od mojej matki wara :/ nie powiedzialem ze jest zala (powiedzialem ze tez bym taka chcial ), sam jestes dziecko hehe.Nom kumpel troche ja katowal ale nie mowie ze jest zla zwlaszcza jak sie wazy ok 70 kg to wytrzyma tylko wydaje mi sie ze bedzie za duza ;) woooow ale mnie zrezales "wesoleko przedszkola", "nazywaj swoja matke downem" jeju chyba sie poplacze haha :D pan bikermac udowadnia jaki to z niego dojrzaly czlowiek hehe pozdro
ODPOWIEDZ